Zašto je Hrvatska fudbalska liga pet puta skuplje prodala TV prava od srpske Superlige?

Superliga i dalje lovi u mutnom

Ostavite komentar


  1. Zato sto nasa liga ne postoji.Ko jos gleda sklanjalice mezimici.Dobro ikako prodaju tv prava.I jos se cudi neko .Mozda bi neko gledao Zvezdine utakmice iz dodheljene titule iz 46.Ajmo sad 4 minuta za spas Sroskog fudbala ,“Tole Lopove“.

    1. Da vi ste olicenje prava I postenja. Nego kako Rang Roveri koje je kk Partizan Ostoja prodao Beogradu . Smesni ste glumite stalno neku zrtvu

      1. Izgleda ni tebi nije jasno sta si hteo da napises. Ovakvu gomilu gluposti jedino slepi navijaci mogu da nasvrljaju.

    1. Kakve to veze ima po tebi je onda Grcka liga 2004 bila najbolja u Evropi to su dve totalno razlicite stvari. Merilo moze da bude nastupi klubova u Evropskim takmicenjima gde su uspesi na slicnom nivou sa Tim sto u Srbiji dva tima prave uspehe a kod vas samo Dinamo .Zakljucak Hrvatska liga je ekonomski jaca ali po kvalitetu je na istom nivou ko nasa

  2. Nije pet puta bolja, ali je duplo postenija. O tome se radi. Nisu ni oni uzor bas postenja, ali u odnosu na ovaj nas glib od fudbala su tri klase iznad. dalje, igra se bolji fudbal, cistiji,lepsi, kod nas samo krljanje. Generalno, tamo svaki tim bar pokusava da igra fudbal za razliku od ekipa u nasoj ligi, gde 3/4 ekipa sluze da bi se sklanjali nekom.Sve u svemu, nije bez razloga pet puta skuplja. I nije hrvatska jedina liga koja nije mozda jaca od nase, ali je skuplja ih 1001 razloga.

    1. O kakvom ti postenju pricas u ligi gde 1 klub ima 4 utakmice za celu sezonu a ostatak lige je njegov. Hrvatska liga je apsolutna ista kao nasa samo sto kod nas je na vlasti malo zvezdaska malo partizanska garnitura a kod njih Dinamo siluje Hajduk preko politike.

  3. Posto je kvalitet fudbala koji Hrvati igraju barem 10 puta iznad Srbijanskog onda se oni i nisu tako dobro prodali.

    1. UEFA rang lista kaže drugačije:

      Srpska liga na 18 mestu, hrvatska na 19. Pričaš napamet.

      Prijatno.

  4. Zato sto ma koliko bezvredna bila neko ko to treba da plati smatra da vredi pet puta vise nego superliga Srbije … Vrlo prosto

  5. Po ovome ispada je BiH fudbalska liga kvalitetnija od srpske jer se Mtel(MTS) nedavno obavezao da plati 11 miliona evra za sponzorstvo i prava prenosa za nekoliko godina.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.