Zašto je Zvezda pobedila i nadigrala Liverpul

Ostavite komentar


  1. Некада сам био ватрени навијач Партизана и противник Звезде, али сам са странцима био уз Звезду.Гледао сам (сада незнам коју утакмицу) мислим да је било са Стразбуром.Тада сам га запазио и помислио: Овај је опасан играч. Како не навијам за Звезду нисам имао других мисли сем да ће да изгубе.Сви су били на високом нисоу, само да их не покваре политичари и мешетари.Партизановац вам поручује:Останите заједно барем две следеће године, и пуно среће.“Све се може када се хоће, да на старо и сурово дрво накалемим најзад благородно воће!“ рекао је један Српски песник.

    1. Jeste Zvezda igrala i dobro i lepo,ali sam uveren da bi izgubila i ovu utakmicu da je Saciri igrao…ma koliko ga mi ne volimo,on je sam dobio Zvezdu u prvoj utakmici,jer je jedini bio da tako kazem „nalozen“ na utakmicu, kao da je igrao finale LS…dizao je svoju ekipu iz minuta u minut,i onda su svi proradili,a tako bi bilo i ovde…Liverpul je lezerno usao u mec,nisu iskoristili prvu priliku,primili gol,jos jedan ubrzo,Zvezda ozbiljno odigrala odbarnu jer su svi bili svesni da oni bili grogi,i eto pobede. Da kazem samo da ovo nije omalovazavanje,vec naprotiv samo podrska Zvezdi da i dalje istraje u ovoj igri,jer kada Liverpul,Siti,Celzi itd moze da pobedi Brajton,Vulverhempton itd..a sto ne bi mogla Zvezda,jer u savremenom sportu sve je jasno,podcenis li protivnika,a oni ostave srce na teren,izgubio si,ni Zvezda ne moze Mladi Radnik da pobedi na iskustvo vec na strogu koncentraciju…to je kljuc uspeha Zvezde,samo napred i nastavite tako,jer je to jedini nacin za uspeh ne samo u LS vec i u domacem prvenstvu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.