Sajonara – prejaka reč sa severa: Zašto Piksi beži od Zvezde kao đavo od krsta?

Ostavite komentar


  1. Zvezdu je preuzeo kad je bila u plusu, rasprodao igrače za skoro 50 miliona evra i pobegao iz kluba ostavivši ga u minusu. Sada je za dve godine sa svojom ekipom uzeo preko 16 miliona evra preko FSS, dok je sa vođom otvarao fabrike po Srbiji.

  2. Zato sto ako se vrati u Zvezdu ( a tamo ga niko i neće ), tek onda neće sastavljati tim
    hahahahahahaha

  3. Памтим Тојоту,шампоне,Сузукија и 50 милке минуса….
    Сајонара брале!

  4. I da ne bude zablude.Nije bio klub u takvom plusu,a Dzajic jeste pomilovan jer bi po dokazima ozbiljnu robiju dobio.Pa su se setili da ga aboliraju.Kad su shvatili da su glupi naknadno su i Cveleta i Misu Marinkovica.Jedino je Vlada Lukic pokusao da drzi muku unutar kuce.Gde je danas sa tim kao milionima.U Sopotu gde je bio.Oterali su ga kao najgoreg,zato danas nece ni da pridje stadionu.

  5. Олош ,све је то масло лопова и криминала ,џајић,цветковић,терзић,весић,човић…. Кадар странке за златно доба .

  6. Fudbal u Srbiji je potpuno nebitna stvar, ne postoje zapaženi rezultati u istoriji niti očekivani u bliskoj budućnosti. Pare treba uložiti gde se ostvaruju rezultati, šta pretekne može u fudbal, i tako sve dok ne evoluiraju do nečega što ćemo moći nazvati fudbalerom i fudbalskim trenerom.

  7. Vidic nije niti neradnik niti lazov kako ga neki opisuju, nego pametan momak koji zasluzuje postovanje jer je izneo prljavi ves u srpskom fudbalu u kojem ima svega i svacega.Sto se tice plate Stojkovica od 120000€ kada mnogi preturaju po kontejnerima je za svaku osudu.Kada Stojkovic i svi u srpskom fudbalu ubuduce pominju Vidica neka to rade sa postovanjem jer to Vidic zasluzuje.

  8. Sećam se ja i drugog intrevjua u kome Piksi kaže da je on bio taj koji je predložio da navijačima Zvezde uplaćuje pare za koreografije ali da su oni to odlučno odbili. Pri tom ih je na sva usta hvalio kako su dosledni, neyavisni i da ne žele da opterećuju klub i da se sami finansiraju. Govorio je o njima smao najlepše. Posle deset godina daje ovaj intervju u smislu „ja sam bio čvrsta ruka, nisam hteo da im dajem pare i oni su se naljutili“uz ovu njegovu nadobudnost koju su svi u Srbiji već provalili. Drago mi je da maske padaju i da se ispostavilo da je Piksi samo još jedan demagog. Znači ovo nije ništa izmišljeno, njegove su obe izjave znači da je lagao ili tad ili sad.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.