Zašto Srbija ni posle 20 godina ne uspeva da se plasira na Euro?

Pokojnik koga nema ko da sahrani

Ostavite komentar


  1. Nismo kvalifikovani jer ne zasluzujemo. Kako da zasluzimo kada fudbal ovde vode Kokeza i slicni Vucicevi prijatelji koji samo gledaju kako da kradu dalje i dalje jer su zasticeni kao beli medvedi.

  2. Zašto samo Bogdanović ima hrabrosti da kaže istinu. Eto odgovora zašto smo kao nacija neuspešni u svemu – strah, ulizice, neznanje, poslušnički mentalitet.

    1. Neko treba da razjuri mafiju koja drži FSS u svojim rukama kao privatnim rukama.
      Karadžić je bio mila majka u odnosu na društvo koje je zaposelo fotelje.

  3. Dok predsednika FSS-a, selektora i sastav reprezentacije budu određivale mafijaške strukture, rezultati nacionalnih timova će biti od sekundarne važnosti. Ono što je organizovanom kriminalu u fudbalu, kao i na čelu države uostalom, jedino važno jeste lični finansijski profit i ništa dalje od toga.

  4. Fudbal je ogroman biznis, i mi kao drzava nemamo snage da udaljimo mafiju od fudbala. Oni dobro zaradjuju na deci, a fudbal pati i nista se nece promeniti.

  5. Neko treba da razjuri mafiju koja drži FSS u svojim rukama kao privatnim rukama.
    Karadžić je bio mila majka u odnosu na društvo koje je zaposelo fotelje.

  6. Zasto niko ne spomene ostale ex Yu selekcije ? Sve one su ucinile pomak, jer igraju srcem za svoje nove drzave. Osim srcanosti Hrvati imaju i znanja.
    Selekcije Crne Gore i Srbije ne pruzaju ni polovinu zara. Osecaj u drustvu prenosi se na sve, pa i sport, a fudbalska reprezentacija je slika i prilika.
    U drugim sportovima ocekivanja nisu takva, a postoje klubovi, takmicenja pojedinaca. Osim toga, FSS su u zadnjih par decenija vodila dva coveka, Karadzic i Kokeza, a svi znaju ko su i kakvi su.
    Fudbalska selekcija vapi za kvalitetnom organizacijom i kvalitetnim ljudima, a kada se takva uspostavi, omoguciti joj vreme i kontinuitet.
    Uostalom, kakvi predsednici drzave, takav i fudbal. Tadic i Vucic su narcisodi bez pokrica, u sve se mesaju, pa i rad reprezentacija – sultanski manir.

  7. Srbija je jedina zemlja u Evropi gde se jedino u sportu upravlja kao po sistemu radničkog samoupravljanja.Drzava decenijama unazad nije u stanju da donese zakon o privatizaciji sportskih klubova.Nije u Srbiji uništen samo fudbal celokupan sport ide u ponor.Isto ovo veka musku kosarku za par godina,pogledaj te nasta lice Zvezda i Partizan u fudbalu i košarci pa to je smejurija.Privatizacija u sportu tera mafiju van sporta a ovaj sadašnji sistem mafijaše skuplja oko klubova to samo Moravi ne vide.

  8. Kada jednom pitaše Dragoslava Šekularca zašto kao fudbalski trener ne postiže dobre rezultate u timu koji trenira po povraatku iz inostranstva odgovorio je po pričanju ovo: „Kako da postižem dobre rezultate kada u tim MORAM da pustim igrače koje da sam im rođeni otac nebih pustio“

  9. N e moze zato sto se politicari mesaju u fudbal a i kriminalci koji imaju korist od prodaje fudbalera

    1. Kso sto je poznato, krimosi vode drzavu a njihovi saradnici u pljackamju- biznis partneri vode sport.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.