Završena odbojkaška takmičenja u Srbiji, Tent i Vojvodina šampioni

Ostavite komentar


  1. gajic pozurio da budu prvi iako jos ni jedno sportsko takmicenje u evropi nije zavrseno

    1. Ne znam iz koga razloga je OSS pozurio da donese odluku koja nije odrziva.Mislim da ministarstvo za sport treba da pozove sve sportske saveze i da se donese jednoobrazna odluka u svim savezima.Oba odluka ide na korist tenta koji ima 54 boda,jedinstvo 51 i ub 50.Ostalo je jos 5 kola u zenskoj super ligi,gde tent gostuje vizuri,jedinstvu i crvenoj zvezdi,a domacin je ubu.Prakticno zavrsnica prvenstva je trebalo da odluci o prvaku,jer ova tri kluba imaju predvidjene medjusobne meceve.Tako je i u mini ligi gde je spartak jos u mogucnosti da ne ode u nizi rang.Zato predlazem da se svi savezi i ministarstvo dogovore kako jedinstveno resenje da donesu u nasem sportu.

  2. Super ligu kod zena sam vise pratio od muske super lige.Dosta meceva u super ligi kod zena mogu da se dovedu pod sumnju da su lazirani,gde postoje klupski klanovi o podrsci i u borbi za prvo mesto i kod ispadanja.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.