Zbog čega Srbija već 20 godina ne donosi zakon o privatizaciji u sportu?

Ostavite komentar


  1. Na svakoj konferenciji za novinare postaviti pitanje Vucicu.Zbog navijača i rukovodstva Zvezde i Partizana ispasti celokupan Srpski sport.Za tekst cista desetka.

  2. napokon prava tema. tema koja se bavi finansiranjem ekstremne desnice i paramilicije.

  3. propale tekstilna i mašinska industrija, giganti prodati, stotine hiljada radnika ostalo bez posla a ne mogu zvezda i partizan da se privatizuju nego sipamo tamo pare…

  4. Plenković diže hrvatsku minimalnu neto platu na 500 evra i po Zakonu se ne sme dati manja! Sezona bila čudo! BDP VEĆI ZA 8%!

  5. Po kom osnovu je Crvena Zvezda vlasnik stadiona koji je država napravila,a recimo Vojvodina koja je sa klubom Juda Makabi zajedničkim snagama izgradila svoj nije.

  6. Nema privatizacije večitih rivala ako Srbija ne postane pravna država. Ona to nije od 1990. godine, i ne samo da nije, već je stanje sve gore. To, pre svega, govori sve o većini koja živi u njoj. Ona želi tako i to će se teško promeniti. Oba „večita rivala“ su odavno bankrotirala i trebalo je da se ugase. Voleo bih da vidim budalu koja će da uloži 40 miliona evra da bi mu klub bio na nuli, i da doda još toliko ili više za „solidan“ tim, sa kriminalcima „navijačima“, i sa par hiljada posetilaca po utakmici u proseku. Zvezda i Partizan su rentabilni koliko i železara u Smederevu. Piksi već smeta jer se uprave večitih ne pitaju ništa u reprezentaciji, i učiniće sve da ga oteraju što pre. Sada samo reže i čekaju da ne odemo u Katar. Isto je i u Savezu, samo mudro ćute svi ti stari i novi grobari srpskog fudbala. Timovi su sklepani, namešta se vešto, propalih „pojačanja“ i rasprodate dece koliko hoćeš, „navijači“ melju meso i rešetaju po asvaltu, a mi pričamo o privatizaciji pacijenata koji su odavno intubirani i priključeni na aparate za održavanje života. Žao mi je svakog dinara koji se baca u ta dva bezdana.

  7. Ovi to neće rešiti, ali je važno postavit i opoziciji pitanje, kad i kako bi rešili ovo krupno pitanje

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.