„Želeo sam da igram u zemlji koju volim…“: Mirotić zbog pretnji odlučio da neće obući dres Partizana

Ostavite komentar


  1. Voleo bih da si došao u Partizan,ali ispravno razmišljanje i podržavam te….

  2. Blago tebi prijatelju.ti možeš da biraš u kojoj ćeš zemlji da živiš ,a mi smo osuđeni na ovu diktaturu

  3. I istog dana interviju od strane zvezdinog presednila koji sve obajsnjava. Ma ajte molim vas. Zvezda mora da ima jaci tim i to je to.

  4. E svaka ti je ko u Njegosa…Sram te bilo,smrade..Toliko si kontradiktoran da je to sramota..Jel si podlego pritisku?Jel bilo pretnji ili ne?Ko ti je to pretio ako nisu zvezdasi,Grobari mozda?

  5. Normalno da nece covek da dodje i upravu je…. Da dodje u Beograd grad mafije i ludak, pa ko je lud da rizikuje i da strepi svakog dana kad proseta gradom.

  6. Sretno ti bilo dobri covece, ma gde bio i za koji klub igrao. Ti nisi covek koji zasluzuje da deo karijere i svog zivota protraci u prelepoj nasoj majci Srbiji okovanoj kriminalom, lopovlukom i svakolikim niskim strastima.

  7. Tko je to kad hoćeš da igraš u ruskoj guberniji tunguziji gde krimi mafija vodi navijače i sport biznis. Idi u normalan svet i ne okreći se

  8. Tako je, pogni glavu, šta će ti kičma, samo beži? Neka vlada sila, ko još mari za pravdu i rad?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.