Željko Obradović: Imali smo problema u skoku, radićemo na tome 1Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je njegova ekipa u utakmici protiv Virtusa u Evroligi imala mnogo problema u skoku i da se čini da situacija sa povredom Karlika Džonsa nije dobra.

– Ovo je Evroliga, jedna lopta utiče. Mnogo toga se desilo u poslednjoj četvrtini. Imali smo problem u skoku, s tim što je u prvoj četvrtini bilo sedam, u drugoj smo kontrolisali, imalu su samo jedan, ali su na početku drugog poluvremena ostali u igri. Slažem se da je to bio problem, radićemo na tome. Postoji nešto što je važno, a to je da se pokaže želja, da se zagradi i bori – rekao je Obradović na konferenciji za novinare u Beogradskoj areni.

Košarkaši Partizana izgubili su u Beogradu od Virtusa 69:70, u utakmici petog kola Evrolige.

– U poslednjoj četvrtini odigrali smo nešto sporije, mada mislim i da smo neke situacije dobro odigrali. Ali suština je da će kao i uvek ljudi da gledaju poslednju odbranu i poslednji napad, ali se pre toga mnogo toga izdešavalo. Uradićemo analizu svega, šta je tu je, momci su se borili, idemo dalje – naveo je Obradović.

On je rekao da je posle utakmice pogledao poslednji napad Partizana i da su bila „dva prilično očigledna kontakta“ na Ifeu Lundbergu i dodao: „Tako je kako je, šta da radimo“.

Upitan je za napad u kome je kapiten Vanja Marinković promašio trojku posle dve uzastopne.

– To je verovatno i posledica samopouzdanja. Nije toliko problem promašen šut nego što smo posle toga u sledećem napadu primili laku trojku – rekao je trener crno-belih.

Košarkaš Partizana Karlik Džons se povredio, a Obradović je rekao da igrača očekuju pregledi.

– Pitao sam ga kako se oseća, rekao je da nije dobro. Sutra ujutro ide na snimanje pa ćemo videti – naveo je on.

Na pitanje o novoj upravi fudbalskog kluba Partizan, Obradović je rekao ima kompetentnijih od njega za komentar, ali da mu je drago i da nema ništa lepše ako su se Partizanovci ujedinili.

U šestom kolu 30. oktobra Partizan će dočekati Monako, a Virtus će biti domaćin Bajernu iz Minhena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari