Željko Obradović posle poraza Partizana u Minhenu: Neka pitanja treba da postavite igračima 1Foto: STARSPORT

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle utakmice 8. kola Evrolige u kojoj je njegov tim izgubio u Minhenu od Bajerna (94:85) da je domaćin trijumfovao ubedljivije nego što je to nagoveštavao tok meča.

– Kada pogledate krajnji rezultat i ovih devet poena razlike deluje kao da je to bila laka pobeda Bajerna, ali je zapravo jedan posed odlučio utakmicu. Njihovi poeni uz faul i bacanje bili su ključni momenat. To je to – izjavio je kratko trener crno-belih.

https://www.danas.rs/sport/partizan-izgubio-od-bajerna-u-minhenu-nije-pomogla-ni-sjajna-partija-kabolka/

On je potom rekao da su motivacija i igra u odbrani pitanja za njegove igrače.

– Oba pitanja su dobra i lepa, ali oba pitanja su za igrače. Da li možemo da popravimo odbranu, sa ovakvim rasporedom i načinom na koji igramo nije lako, jer nemamo mnogo vremena za to, ali ima nekih situacija koje su stvar želje, da se odigra pametnije pre svega i da u toj borbi za poziciju i skok, da budeš malo hrabriji i odlučniji i u tom smislu može da se popravi. Optimisti smo – rekao je trener Partizana.

Obradović je tek u 17. minutu utakmice prvi put na teren poslao Aleksu Avramovića, dok Danilo Anđušić, jedan od junaka pobede protiv Fenerbahčea, nije ulazio u igru u prvom poluvremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari