Željko Obradović: Moramo da vodimo računa o zdravlju igrača 1Foto: EPA-EFE/Kiko Huesca

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da nije bila „laka situacija“ igrati utakmicu „samo nešto više od 40 sati“ posle meča u Madridu.

– Još jednom hvala na gostoprimstvu na koje uvek nailazimo ovde u Podgorici. Mi smo stigli iz Madrida i praktično posle nepunih 40 i nešto sati igrali utakmicu što nikad nije laka situacija. Imali smo problema, trening sinoć se sveo samo na postavku utakmice – rekao je Obradović, a preneo klub.

Partizan je na gostujućem terenu u Podgorici pobedio Studentski centar 80:60, u meču četvrtog kola regionalne ABA lige.

– Brendon Dejvis je imao velike probleme, Vanja Marinković takođe van treninga i Tajrik Džouns koji večeras nije ni igrao zbog povrede koju ima. Takođe, specijalne pohvale idu Sterlingu Braunu koji je juče ostao u hotelu, jer je bio bolestan i nije izlazio iz sobe ceo dan. Danas se osetio bolje i na njegovo insistiranje tražio da bude u timu i pomogne. Prema tome, velika zahvalnost svim igračima za ozbiljnost kako su odigrali utakmicu. Specijalno ovoj četvorici koje sam apostrofirao – dodao je Obradović.

Partizan je upisao četiri pobede u prva četiri kola ABA lige.

– To je nešto što nas čeka i moramo da vodimo računa o zdravlju igrača. Što se tiče Studentskog centra, mogu samo da čestitam mom kolegi Mijoviću na izvanrednom poslu koji radi, mlada ekipa koja ima zaista lepe i jasne ideje i igraju mnogo dobru košarku. Mislim da je večeras bila prilično lepa utakmica – zaključio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari