Željko Obradović o porazu od Reala, rekao šta misli o igri Partizana 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

Trener Partizana Željko Obradović nije bio zadovoljan igrom svog tima posle poraza od Real Madrida u četvrtom meču četvrtfinala Evrolige.

– Nismo odigrali pametno, jedan skok je rešio pitanje pobednika. Tavares je doneo pobedu Realu. Moramo da radimo sa ciljem da uočene nedostatke otklonimo do petog meča. Daćemo sve od sebe da budemo na daleko višem nivou u oba smera – naglasio je Željko Obradović pa dodao:

-Imali smo 11 šuteva više u odnosu na Real, a isti broj slobodnih bacanja. Imali smo deset poseda više, a na kraju smo poraženi u neizvesnoj završnici. Promašili smo dosta šuteva iz otvorenih pozicija, u pojedinim momentima smo bili brzopleti. Igrali smo u neverovatnim okolonostima, a navijačama od srca hvala, što su svim srcem bili uz ekipu. Obećavam im da ćemo dati sve od sebe u Madridu.

On je rekao i šta je ključ u petoj utakmici?

– Vrlo je jednostavno. Real igra zonsku odbranu, ostavlja dosta prostora. Samim tim, moramo da pogađamo iz otvorenih pozicija, moramo da budemo precizniji sa linije slobodnih bacanja. Ukoliko budemo na željenom ofanzivnom nivou, siguran sam da možemo da pobedimo u Madridu. Slavili smo dva puta, kadri smo da stignemo do pobede i treći put.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari