Željko Obradović od Crvene zvezde doživeo ono što nije poslednjih 25 godina

Ostavite komentar


  1. Medjutim ispostavlja se drugo pitanje: zaston poznat kao ekstremno temperamentan, ostaje potpuno miran u svim svojim izjavama nakon neverovatne serije poraza, koje u svojoj trenerskoj karijeri do sada, jos nije doziveo ? Sklon sam da pomislim da je on prihvatio ulogu trojanca ?

  2. Evo grobara sa njihovim teritorijama zavere. Zaista ste jadni. Kada god nešto ne valja, drugi je kriv.

  3. Možda je vreme da i Obradović ode u penziju. Njegov način „komunikacije“ sa svojim igračima tokom utakmica pripada davnoj prošlosti. Izdiranje i bes se još jedino kod njega viđa u Evroligi. Ne znam šta igrači imaju intimno da kažu o tome, ali nama, gledaocima, je neprijatno.

  4. Ne bih da komentarisem poianje novinara koji u svakom slucaju zeli da bude primecen. Na dve stvari cu ga podsetiti. Jedini trener u EL koji u prosloj sezoni nije dobio tehnicku je bio Zeljko. A bilo je toliko utakmica i veliki broj sudija. Zeljko sa sudijama razgovara, sto je ocigledno dozvoljeno, ali ih ne psuje, ne vice na njih, ne preti im. I drugi podatak. Etore Mesina, trener Armanija, je sa cetiri titule EL drugi najuspesniji trener u Evropi. Naravno iza Zeljka sa devet titula. U dve prosle sezone EL, u obe je Armani bio losije plasiran od Partizana. Da li je ovaj podatak jedno od merila kvaliteta trenera? Ili to mozda za novinara lista Danas nije kriterijum. Obe sezone u EL CZ je bila losije plasirana od Partizana. Po jedna titula u ABA ligi. Ko je tu u prednosti? Partizan. Ili cemo nesto drugo sabirati. Da sacekamo ipak da nam trio Vucic – Covic – Terzic da nove instrukcije.
    P. S. Pre nekoliko godina sam gledao kako Mohamed Ali, uprkos vidno izrazenoj Parkisonovoj bolesti, drhtavim rukama pali olimpijski plamen. Kod mene pomesan osecaj i radosti i tuge. Ali, legende ostaju legende. Na njih ne pada senka dnevne politike.

  5. Ne mora Zeljko da se dokazuje.Odavno se dokazao. Ko misli da moze bolje os njega ….Izvolite…samo napred!

  6. Izbrisali ste komentare. Zalosno. Polako ali sigurno idete u smeru bulevarske stampe. Steta. Tolike godine bice uzalud protracene. Pred Milosevicem ste imali kicmu ali izgleda da je danas nemate. I sto rece pocivsi Tanasije Uzunovic “ Uvek su bila teska vremena. No danas su slabi ljudi“.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.