Željko Obradović posle meča sa Armanijem: Igrači su verovali u pobedu i izneli ovu utakmicu 1Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle meča 13. kola Evrolige u kojem su crno-beli pobedili Armani (82:69) da je vreme da njegov tim počne da pobeđuje i u gostima.

On se potom osvrnuo na tok meča, pre svega trenutak kada su gosti poveli sa 15 poena razlike.

– Od trenutka kada su imali 15 razlike mi smo krenuli u veliki preokret. Hvala našoj publici i navijačima koji su bili sjajni – rekao je Obradović, a zatim dodao:

https://www.danas.rs/sport/zeljko-obradovic-otkrio-prve-informacije-o-povredi-alekse-avramovica-neverovatno-koliko-nesrecnih-stvari-mu-se-dogodilo-ove-godine/

– Verovali smo na svakom tajm-autu, nastavili smo da igramo, to je bilo najvažnije da su igrači verovali. Izneli su igrači ovu utakmicu, ne bih nikog da apostrofiram, pohvale Kevinu, Jaramazu, Anđušiću i Brunu koji je igrao sa četiri lične greške.

Njegov tim sada ima sedam pobeda, ali samo jedna je ostvarena u gostima.

– Evroliga duplo kolo, mi ovde možemo da pričamo svašta. Nijedan tim ne igra isto, možda samo Raal, ali tako je kako je. Ja sam njima govorio da je akcenat odbrane mora biti na Lou i Šildsu koi su glavni igrači, ovo je primer kako se igra. Moramo da krenemo da dobijemo utakmice na strani. Slede nam tri utakmice na strani, prvo Kaunas, onda Valensija i Madrid – rekao je trener Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari