Željko Obradović posle plasmana Partizana u finale plej-ofa: Panter se povredio, ali ćemo dati sve od sebe 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle majstorice polufinala plej-ofa Superlige Srbije u kojoj je njegov tim pobedio Megu (96:68), da je duel rešen već u prvoj četvrtini u kojoj je njegov tim stekao prednost od 30 poena (39:9).

– Čestitam ekipi Mege i treneru Marku Baraću na sjajnoj sezoni. Što se utakmice koja je ostala iza nas, rešena je u prvoj deonici, koju smo odigrali na izuzetno visokom nivou u oba smera. Lepo je videti dva nova i mlada igrača na parketu, a raduje me da Dimitrijević i Drezgić nisu srljali, jurili poene, nego su igrali ozbiljnu utakmicu. Zadovoljan sam zbog plasmana u finale – rekao je trener crno-belih, a zatim dodao:

– Raduje me činjenica da smo ispravili greške iz drugog meča, posebno u odbrani, koja je bila neuporedivo bolja. Istovremeno, siguran sam da može da bude mnogo bolja i čvršća.

On se potom osvrnuo i na finalnu seriju sa Crvenom zvezdom.

– Zvezda ima veliki kvalitet, ne preti nam samo opasnost od Teodosića, Nedovića i Santoša. Panter je povređen, tek ćemo sutra znati kakva je situacija, problema sa povredom ima i Smailagić. Daćemo sve od sebe sa raspoloživim snagama koje budemo imali – rekao je Obradović.

Prvi meč finalne serije, u kojem će domaćin biti Crvena zvezda, na programu je 3. juna (20.00) u dvorani “Aleksandar Nikolić”, a revanš je dva dana kasnije u “Beogradskoj areni”.

Ukoliko bude billo potrebno, majstorica će biti odigrana 8. juna u „Pioniru“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari