Željko Obradović posle pobede Partizana nad Bajernom: Mogu da zamislim kako je Trinkijeriju 1Foto: EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle utakmice 24. kola Evrolige u kojoj je Partizan pobedio Bajern u Minhenu (82:71), da je nekoliko košarkaša njegovog tima igralo uprkos tome što su imali probleme sa stomačnim virusom.

„Kao i sve druge utakmice u Evroligi ove sezone i ova je bila važna za nas. Pre meča smo imali probleme i Papapetru nije mogao da putuje sa nama. Odradili smo trening sa samo osmoricom igrača jer Zek Ledej, Alen Smailagić i Uroš Trifunović nisu bili dobro i morali su da ostanu u hotelu. Hvala im što su našli snagu da odigraju utakmicu i čestitam im na tome. Čestitam i mojim igračima koji su u drugoj i trećoj četvrtini napravili ključnu razliku“, rekao je trener crno-belih.

Obradović se osvrnuo i na podršku koju je njegov tim imao u Minhenu.

„Bajern je igrao bez četvorice igrača i to je pošteno reći. Ako kažem da smo igrali bez jednog bitnog igrača mogu da zamislim kako je Trinkijeriju koji već dugo ne može da računa na četvoricu ključnih igrača. Srećan sam što smo pobedili večeras i opet se zahvaljujem navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu i zahvalan sam Bajernu na gostoprimstvu“, izjavio je Željko Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari