Željko Obradović posle poraza Partizana od Studentskog centra: Neki treba da poprave formu da bi mogli da dobiju minutažu 1Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle finalne utakmice ABA Superkupa u kojoj je njegov tim izgubio od Studentskog centra (83:81), da su crno-beli napravili seriju grešaka u finišu utakmice.

– Prisustvovali smo sjajnoj košarkaškoj utakmici. Čestitam Studentskom centru i mom kolegi Adndreju Žakelju na vrhunskom turniru i osvojenom trofeju. Utakmica je bila puna preokreta, imali smo priliku da je privedemo lako kraju, a onda smo napravili neke brzoplete greške u napadu i odbrani. Na kraju taj šut za tri poena je doneo pobedu. Imali smo poslednji napad, ali pričati o poslednjem napadu i odbrani nije nešto što je potrebno niti je odlučilo – rekao je Obradović.

On je dodao da nije zadovoljan formom pojedinih igrača Partizana.

– Neki treba da se odmore, a neki da podigne formu kako bi ih videli da li možemo da ih koristimo u većoj minutaži. Takav je pripremni period dok ne počne ono najvažnije, a to su zvanične utakmice – izjavio je trener crno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari