Bez obzira na to da li nose kapitensku traku, ili spadaju u red igrača bez kojih ekipa ne može, Zvezdin trener Zdenjak Zeman ne namerava nijednom pojedincu da toleriše ni naznaku nediscipline. Češki stručnjak je daleko čuven po svojoj strogosti, a da je i zaista tako uverili su se kapiten Ognjen Koroman i Branimir Subašić.

Bez obzira na to da li nose kapitensku traku, ili spadaju u red igrača bez kojih ekipa ne može, Zvezdin trener Zdenjak Zeman ne namerava nijednom pojedincu da toleriše ni naznaku nediscipline. Češki stručnjak je daleko čuven po svojoj strogosti, a da je i zaista tako uverili su se kapiten Ognjen Koroman i Branimir Subašić. Njih dvojica su prema Zemanovom objašnjenu „pogazili“ disciplinu, pa iz tog razloga nisu bili u konkurenciji za tim na test-meču protiv slovenačkog trećeligaša Koroške u Dravogradu (9:0).
– Koroman i Subašić će o svemu što se dogodilo morati da razgovaraju sa sportskim direktorom. Na tom meču ih nije bilo zbog nediscipline – kratko i bez iznošenja konkretnih razloga za tavku odluku prokomentarisao je Zeman.
– Stvarno ne znam o čemu se radi – izjavio je Koroman, a nešto više na ovu temu rekao je Subašić.
– Sačekaćemo da dođe sportski direktor Goran Bunjevčević. Treneru se možda nije svidelo kada me je video da sedim u piceriji koja se nalazi nadomak hotela.
Celu priču oko nediscipline na pripremama izgleda da će da zaokruži bek Nikola Mijailović. On se prekjuče iz nepoznatih razloga vratio u Beograd. Zvanični razlozi njegovog napuštanja priprema su mnogobrojni, od razgovora sa sportskim direktorom Goranom Bunjevčevićem oko ugovora, do provere stepena povrede… Navodno, u kršenju discipline Mijailović je otišao korak dalje u odnosu na Koromana i Subašića i nezvanično zbog toga mu preti raskid ugovora koji je sa crveno-belima prošlog meseca potpisao na godinu dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari