Živković postaje najplaćeniji fudbaler PAOK-a 1foto EPA-EFE/JEROEN PUTMANS

Činjenica da bi već u januaru mogao da pregovara sa zainteresovanim stranama, primorala je upravu PAOK-a da ubrza razgovore sa Andrijom Živkovićem i ponudi mu predlog novog ugovora na osnovu kojeg bi postao najplaćeniji fudbaler solunskih crno-belih.

Živković se izborio za poziciju jednog od najboljih fudbalera PAOK-a ove sezone; neko je ko pravi jasnu razliku u korist crno-belih i s obzirom na to da ima 25 godina jasno je zbog čega postoji zainteresovanost klubova iz liga petice na Starom kontinentu.

Prema saznanjima lokalnih novinara, PAOK želi da predupredi sve moguće šumove u predstojećoj komunikaciji sa menadžerima srpskog fudbalera, na način da je spreman da ga učini najplaćenijim fudbalerom u klubu.

Navodno, Živković će dobiti ponudu prema kojoj bi zarađivao milion evra samo na osnovu glavnih prihoda, a pritom bi imao opciju lako ostvarivih bonusa.

U PAOK-u su trenutno najplaćeniji Nelson Olivier i Jasmin Kurtić sa po milion evra godišnje, a s obzirom na to da je Živković u solunskom velikanu do sada zarađivao upola manju cifru, jasno je da bi u novom ugovoru dobio daleko veću povišicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari