Zanimljivo rešenje Vladana Milojevića: Nekadašnji kapiten Crvene zvezde novo lice u stručnom štabu 1foto: Srdjan Stevanovic

Kolike su šanse da Vujadin Savić ostane deo struke koju vodi Vladan Milojević?

Odlaskom Baraka Bahara otišao je i dobar deo stručnog štaba koji je formirao izraelski stručnjak.

Povratkom Vladana Milojevića deo struke postao je Nebojša Milošević u svojstvu prvog pomoćnika. Ivan Vučetić dobio je zadatak da vodi računa o kondiciji, dok je Bojan Ofenbaher novo lice kao neko ko je zadužen za stručnu alanlizu.

Dušan Gašić bi i dalje trebalo da bude trener golmana, međutim prema saznanjima Mozzart Sporta Milojević je odlučio da šansu ukaže nekadašnjem kapitenu Crvene zvezde, Nikoli Mikiću.

On je odmah po odlasku u penziju 2021. godine počeo da se bavi trenerskim poslom i to kao pomoćnik trenerima Grafičara, prvo Radomiru Kokoviću, potom Bošku Đurovskom, a onda i Marku Neđiću.

Nikola Mikić je kao fudbaler Crvene zvezde osvojio dva Kupa Srbije, a igrao je još za Policajac, Posavac, Radnički iz Niša, Napredak,  Manisu, OFK Beograd, AEL Kaloni, OFI Krit, Voždovac i Grafičar.

Još uvek nije poznato da li će Vujadin Savić ostati deo stručnog štaba. On je posao pomoćnika obavljao za vreme mandata Baraka Bahara, a kao fudbaler Zvezde igrao je dok je  Vladan Milojević bio šef struke.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari