Zrenjanin domaćin rukometašicama Srbije pred meč sa Švedskom 1Foto: M.Pudar/Danas

Još dva dana ostala su pred meč međunarodne rukometne utakmice između ženske reprezentacije Srbije i Švedske, koja će se održati u Zrenjaninu.

Tim povodom ženska rukometna reprezentacija boravi u Zrenjanina i sprema se za kvalifikacioni meč učešće na Evropskom šampionatu,

Kako je saopštio Rukometni savez Srbije, nakon uspešno odigrane utakmice u Zrenjaninu protiv Turske, oktobra prošle godine, naše rukometašice pokušaće da ostvare povoljan rezultat i protiv Šveđanki i ostanu u trci za mesto u kvalifikacionoj grupi koje vodi na prvenstvo Starog kontinenta.

Revanš meč protiv ekipe Švedske, reprezentativke Srbije igraju dva dana kasnije, 5. marta od 17 časova, u švedskom gradu Istadu.

Posle dvomeča sa Švedskom, našu selekciju do kraja kvalifikacija očekuje gostovanje u Turskoj 20. aprila i utakmica sa Islandom koja se 23. aprila igra u Srbiji, naveo je Rukometni savez Srbije dok se Evropski šampionat održava od 4 do 22. novembra ove godine, u Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori.

Utakmica u Zrenjaninu igra se u četvrtak, 3. marta u Kristalnoj dvorani, sa početkom u 18 časova.

Ulaznica za utakmicu biće humanitarni prilog u iznosu od 100 dinara, a sav prihod biće usmeren u akciju “Sportom za bolje sutra“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari