Zvezda 6. aprila gostuje u Podgorici 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Poznati su okvirni datumi za odigravanje što odloženih, što “redovnih” preostalih mečeva regularnog dela ABA lige. Uz ostavljenu mogućnost novih pomeranja zbog obaveza prema nosiocu TV prava, i učešća ekipa u Evroligi, odnosno Evrokupu.

Crvenoj zvezdi je još ranije pomereno gostovanje čačanskom Borcu zbog utakmice protiv Žalgirisa u Kaunasu (nedelja, 18.00) i igraće se 20. aprila. Crveno-beli će utakmicu poslednjeg kola protiv FMP odigrati 11. aprila. Po sadašnjem rasporedu u Podgorici će gostovati 6. aprila, dok će Igokeu dočekati 23. aprila. Raspored će zavisiti i od toga da li će Zvezda ići u četvrtfinale Evrolige koje počinje 19. aprila.

Partizan gostuje Megi 10. aprila, a još nije utvrđen tačan datum susreta 17. kola sa Cibonom, ali će verovatno biti posle Mege, a pre starta osmine finala Evrokupa 26. aprila. Termin meča protiv Mornara trenutno je nepromenjen i ostaje 2. april od 21.

FMP čeka Budućnost u Železniku 8. aprila a Cedevitu Olimpiju 23. i gostuje Splitu 2. aprila.Mega nadoknađuje gostovanje Krki 23. aprila, a na mini jadranskoj turneji se sastaju sa Splitom 31. marta i Zadrom 4. aprila, Čačanski Borac gostuje Budućnosti u Podgorici 11. aprila, Cedeviti Olimpiji 16. aprila, posle čega putuje u Beograd Crvenoj zvezdi 20. i za kraj dočekuje Mornar 23. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari