Zvezda: Dodela pehara i medalja danas u hali "Aleksandar Nikolić" 1Foto: STARSPORT

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da taj klub i zvanično osvojio titulu prvaka Srbije i da će ceremonija dodele pehara biti organizovana danas u hali „Aleksandar Nikolić“.

„Naš klub je u četvrtak u 14.00 dobio i zvaničnu odluku Košarkaške Lige Srbije da je druga utakmica finala koja nije završena u sredu uveče u Beogradskoj Areni, registrovana prema propozicijama takmičenja službenim rezultatom 0:20 za KK Crvena zvezda, koji je time i deveti put uzastopno postao šampion naše zemlje i zaokružio izvanrednu sezonu trećim peharom“, navodi se u saopštenju Zvezde.

Ceremonija dodele pehara i medalja biće organizovana danas od 19.00 u hali „Aleksandar Nikolić“, a Zvezda je navela da će navijačima biti omogućen ulaz na tribine C i D.

Druga utakmica finala plej-ofa Super lige Srbije između Partizana i Crvene zvezde prekinuta je sinoć pri vođstvu crno-belih 57:45, na 7:55 minuta pre kraja treće četvrtine, a nakon što su navijači Partizana vređali porodicu predsednika Zvezde Nebojše Čovića, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ubacivali razne predmete u teren.

Crveno-beli su napustili teren, a posle njih i sudije, a igrači Partizana su ostali na terenu.

Sudija Uroš Nikolić tražio je da se isprazni dvorana kako bi se utakmica nastavila, a posle gotovo sat vremena teren su napustili i igrači i stručni štab Partizana i utakmica je prekinuta.

Partizan je na društvenim mrežama tada objavio da je utakmica prekinuta, kao i da će više informacija biti poznato naknadno.

Sat vremena kasnije, igrači Zvezde i sudije su se pojavili na terenu, a većina igrača Partizana napustili su Beogradsku arenu i zaputili se kućama.

Tada je počelo odbrojavanje od 15 minuta, koliko su imali igrači Partizana da se vrate na teren, a pošto se oni nisu pojavili, delegat utakmice sastavio je zapisnik po kome će utakmica biti registrovana prema propozicijama takmičenja Košarkaške lige Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari