Zvezda drugu godinu zaredom u Ligi šampiona

Ostavite komentar


  1. Pitam se da li će mafijaška UEFA kazniti Zvezdu zbog zastave na kojoj je Kosovo u bojama zastave Srbije sa grbom pa i to je politika ali izgleda da su loši momci samo u Partizanu bar tako izgleda po kaznama.

    1. Kolika mizerija trebas da budes da tako nesto napises? Budi covek bar jednom u zivotu pa cestitaj na uspehu,i to ti kazem Ja kome je Zvezda bitna kao semafor u GTA

    1. Posle tenka,tog simbola smrti a ne sportskog nadigravanja Zvezdi nije mesto u bilo kom takmičenju !

  2. Eto vam danasovci pa crknite od muke.Izdvajao sam 1500 svaki mesec za vaš list,ali ću te pare sada pametnije utrošiti.Mogu vam reći da će vam posle onog glupog i bespotrebnog teksta na dan velike Zvezdine utakmice tiraž drastično opasti, a na Mitića da imate obraza nikad više ne bi ni otišli i ako vas puste tamo

  3. Igra nije bila lepa za oko ali ispunjen je cilj, druga godina za redom i najboljem takmicenju i finansijska injekcija.

  4. Ne znam zašto ste uopšte objavili ovo, kad vas je “državni projekat“ proglasio za neprijatelja? Zašto ih jednostavno ne ignorišete?

    1. Znaci Ti si taj junosa, vlasnik najvece lubenice ovde ?! Hahahaha…..mizerijo…

  5. Kad bi od tih famoznih 15+mil. evra od UEFE bar 30% bilo uloženo u ozbiljna pojačanja, a ne u privatne džepove (znamo čije), bila bi manja blamaža u grupnoj fazi LŠ. Budimo realni, ona igra od juče je bila O Č A J N A !

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.