Zvezda izgubila dobijenu utakmicu u Atini

Ostavite komentar


  1. Kod „Zvezde“ malo, malo pa „žuta“ minuta, koja se protegne na čitavo poluvreme. Jada i beda od šuteva za tricu, a još veća sve to gledati.

  2. Došao đavo po svoje. Rezultat je realan. Još jedna propala sezona i potrošen ogroman novac koji je otišao niz vodu. Biće zanimljivo šta će uraditi vlasnik FMP II: oterati Ivanovića i dovesti Radonju koji je provereni neznalica, ali sa Čokijem neviđeni majstor za krađu titula. Najveći krivac je upravo Čoki. Izgubiti od Albe i Panatenaikosa koji nemaju nikave šanse za prvih osam u Evroligi je pravi rekord i bila nemoguća misija. Ili, platiti za dolazak Kampaca najmanje 2,5 miliona evra (koga niko nije hteo) je bila prava glupost i neviđeni promašaj. Večeras su pobedili grčki crno-beli, a u ponedeljak će beogradski crno-beli.

  3. Izfgleda da smo mi razmaženi i svaki poraz i Zvezde i Partizana smatramo KIKS, a to je u datom trenutku realnost. Treba da se okrenemo našim mogućnostima i u tom prostoru da odigramo svaku utakmicu pa ako neko bude bolji onda da mu sportski pružimo ruku.

  4. Stvarno je sramota!Dobili utakmicu i kad je htela da upiše bodove hemijska olovka otkazala!!!!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.