Zvezda jača za kvartet 1Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Milan Borjan, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek i Aleksandar Katai noisu više negativni na korona virus i konkurišu za mečeve posle takmičarske pauze.

Fudbalski klub Crvena Zvezda objavio je vest da je kvartet važnih članova startne jedanaestorke dobio bitku sa kovidom 19 i vraća se treninzima.

„Kapiten crveno-belih Milan Borjan, napadač Aleksandar Katai, dvojica štopera Miloš Degenek i Aleksandar Dragović uspešno su se oporavili od korona virusa, te su pri testiranju dobili negativan nalaz. Naš klub je pomno pratio stanje i svakodnevno komunicirao sa fudbalerima koji su se pridržavali svih mera i vrme proveli u izolaciji. Naš klub redovno testira igrače na virus kovid 19 i tako vrši mere prevencije neophodne za zdravlje svih zaposlnih“, saopšteno je iz Ljutice Bogdana 1.

Za pomenuti kvartet i još nekoliko prvotimaca u početku se tvrdilo da su se razboleli od stomačnog virusa, zbog čega je odložen prvenstveni meč sa Voždovcem a to podiglo veliku buru u javnosti, ali se ispostavilo da su se zarazili koronom. Zbog zdravstvenih problema, sva četvorica su propustila meč drugog kola Lige Evrope sa Ludogorecom, ali je ostatak ekipe i bez njih osvojio sva tri boda u Razgradu.

Ovako oporavljeni polako će da se vraćaju obavezama, a ako sve bude u redu biće na raspolaganju treneru Dejanu Stankoviću u važnom duelu sa Mudtjilandom, 21. oktobra u Danskoj. Kao i u nastavku domaće Superlige.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari