Zvezda odrađuje posao rutinski i efikasno 1Foto: Starsport

U četvrtom kolu Superlige Srbije Zvezda je postigla i četvrtu pobedu, ali prvi put nije dala više od tri gola.

Nemoćni Spartak je na Marakani savladan s 3:0.

U 20. minutu Bukari je prevario Spartakovog igrača uz desnu aut-liniju u Garinčinom stilu. Grabio je ka golu, a kada su svi očekivali da će iskosa ubaciti prizemnu loptu nekom saigraču u srcu šesnaesterca, zakucao ju je u mrežu pored glave Manojlovića, nekadašnjeg Zvezdinog golmana.

Pet minuta kasnije prednost je udvostručena. Najveće zasluge za pogodak idu Lučiću, koji se prvo izborio za loptu, koju je klizećim startom išeprkao iz nogu protivničkog igrača, zatim se pravovremeno ubacio u nebranjeni prostor da primi pas, a kad je hteo da na suprotnojn strani uposli Olajinku, nesretni Bogićević je uterao loptu u sopstvenu mrežu.

Crveno-beli su nastavili s napadima, a u smiraj prvog poluvremena su dali i treći gol. Kangva je uputio povratnu loptu pored leve stative. Manojlović je u padu pokušao da je zahvati, ali je to učinio loše i ona ga je prevarila.

Zvezdina prevlast je trajala i u drugom delu utakmice. Bukari je u 68. minutu pogodio stativu.Pred kraj meča u strelce je mogao da se upiše i Mijatović, ali je propustio dobru šansu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari