Zvezda stvarala šanse, ali je golove davao samo Jang bojs: Crveno-beli neće dočekati proleće u Evropi, a izgleda da neki neće ni proleće u crveno-belom

Ostavite komentar


  1. Ne daje treba da razduži opremu! Taj igrač i njegova monutaža je koštala Zvezdu milione i igra ispod ocekivanja i CENE Milionske! Promašaj godine u ping pong lizi!

  2. Још један (очекивани) неуспех Црвене звезде. Силне паре потрошене на селектора из Израела и више увозних другилигашких играча само су доказ да управа клуба не зна свој посао. Није ни чудо када о ЦЗ највише брине један осведочени радикал, на жалост на највишој функцији у земљи. Сличан њему је Терзић, а и друштво око њега. Сви они заслужују одлазак у стечај, што спортски, што политички.

  3. Da se izbace svi stranci ,a posebno ovi nabedjeni koji ne znaju za koji tim igraju , da se uključe zvezdina deca jer se igra za jedan tim CRVENU ZVEZDU ,BRE !!!

  4. Trenutni igracki kadar nije na nivou tima koji CZ mora da ima. Katostrofalan skauting stranaca i dovodjenje trenera koji takodje nije renomea koji zasluzuje tim koji zeli u Evropu. Otpustanje Borjana,prodaja Erakovica su katastrofalne greske. Osim Korejanca ostali crni stranci nisu nanivou regionalnih srpski liga. Zato uprava na celu sa Terzicem mora da odgovara. Smena je premija za njih. Samo zatvor.

  5. Zvezda i Partiazan su od 1991. mašine za pranje novca i stecišta kriminalaca, čak i sudski dokazano, ne verujem da još uvek ima normalnih ljudi koji se tu nešto pale.

  6. Relativno dobar opis dogadjaja, ALI TREBA NAGLASITI SLABOST ODBRANE KOD DRUGOG GOLA KADA SU 4 IGRACA ZVEZDE „cuvala“ jedan drugog a ostavili veliki prazan prostor ispred sebe i niko nije izasao ispred da blokira sut. Uostalom, to nije prvi gol primljen na slican nacin

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.