Zvezda ubedljivo izgubila od Albe

Ostavite komentar


  1. Kakav raspad, mnogo brže nego što se očekivalo. Ne pomaže ni bankomat ove sezone. Pitanje i u Abi jel će biti u prva 4. Al dobro, zameniće brzo ime sa FMP tj Radnički basket a FMP će opet biti onaj stari koji je sad Zvezda. Ili kako već ko to zna osim gazde im Čovići family. Ah da i gazdu bi da teraju, neće da može ima on eksel tabele da dokaže čiji je ovo klub.

    1. A da imamo pravnu državu taj gazda bi već nekoliko godina bio u Zabeli zbog pogradenih miliona! Setite se,dobio je novac od države da gradi stambene zgrade u K.Mitrovici. I šta bi,zgrada nema a nema ni novca?!

  2. Od CZ ništa novo! Oslm toga ona je jedini klub koji ima „igrača“ ,potencijalnog ubicu. Jednom je polomio zub,drugom izazvao potres mozga,šta je treće? Da ne bi došlo do tog trećeg treba ga momentalno izbaciti iz srpske košarke!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.