Zvezdan Terzić demantuje Miroslava Aleksića: „Sve je slagao narodni poslanik“

Ostavite komentar


  1. Čime se vi bavite,zamajavate narod glupostima,pola beograda od 18-65 nosi i drogu i oružje u kolima,pa se tome ne oridaje značaj,besmislen i glup način da se privlači pažnja…uzdrvalje antisrbi

  2. A pa jebiga sta ce jednom sportskom radniku oruzje
    Jebemli ga legalbo ili nelegalno

  3. Gospodin Terza mi je uzor u životu, kao uostalom i hiljadama drugim mladih i obrazovanih ljudi. Pod njegovim rukovodstvom, a ovo kao hard-core deva odgovorno tvrdim, klub se kadrovski, organizaciono i igrački stabilizovao i počeo polako da vraća staru slavu. Igra tima sve više podseća na fudbal, dok su poseta utakmicama sve veće – skoro da će morati da se puste karte i za drugi red na severnoj tribini. I finansijska stabilizacija kluba je u toku. Sa kojom samo lakoćom prepošteni Terza uzima procente od prodaje crnih fudbalera, a čak uspeva da uvali stranim klubovima i neke od domaćih panjeva. To je taj talenat, taj viši nivo umetnosti koju su naši policajci iz interventne odmah prepoznali čim su je videli.

  4. Verovati Terziću prevejanom beguncu kriminalcu je isto kao kad veruješ u bajke ili u ono što Čović kaže o poštenju !

  5. Terzić!?
    I u Srbiji i u RS ovaj čovjek ima samo prljave tragove. Tako da vise vjerovati Aleksiću.

  6. … a valjda je razumljivo da predsednik sportskod društva ili fudbalskog saveza nosi pištolj. Pa valjda se zato igra fudbal, a ne zbog zdravlja. Kolike li pare prima kao predsednik kad je spreman da nosi pištolj da bi se zaštitio

  7. Crno nam se pise sa ovakvom opozicijom, nekim clanovima SNS-a i pojedinim medijima.

  8. Nikad, ali nikad ne bih komentarisao čoveka koga lično ne poznajem i sa kojim nikad nisam ni kafu popio.
    Žuta vlast je svojevremeno podizala Krivične prijave protiv mnogih lica, ali bez ikakve osnove, stoga nikada nisu ni procesurane.

  9. Inace jako poznati po tome sto se ne drogiraju? Pogotovo kokain. Cirkus. Rasformirati titove blizance.

  10. Uredna dozvola za nošenje oružja – čovek sportski radnik?! Hahahahaha

  11. Terzića ne mogu da gledam,ali kakva je ovo kanpanja Zelenovića i Aleksica protiv Zvezde?

  12. Divan jedan čovek. Drago mi je zbog „navijača“ koji vole svoj klub, zbog kojih ne idem na utakmice od kada je vrhovni komadant moćnih rendžera došao na vlast!

  13. Javnosti, toj o kojoj goviš je odavno poznata kakvog kriminalca ima na slobodi, tako da optužbama koje iznosi narodni poslanik( ne bitno, dali su istinite ili ne) taj isti gore navedeni narod će da povjeruje njemu, nego jednom okorelom kriminalcu, kome su oružje i droga, nimalo strani!

  14. Bez brige,cela Srbija „zna“ da ste Vi jedan fini gospodin bez i jedne mrlje u karijeri.

  15. Ne znam za Aleksiċa, ali Terzić je godinama poznat policiji, istraźnim organima i sudstvu. Lepo ga je opisao, u jednoj sport emisiji, Dejan Ssvićević.

  16. Наравно да Алексић говори истину…

  17. Jadničko,nikad video nikad čuo!?Pa ni moja tetka Božana ti ne veruje!Ja stvarno neznam gde će vam duša dok izgovarate tolike laži,meni bi bilo blam!Za kolike pare to lažete breeee…

  18. Ko zna koje su pare u pitanju kad on sam sebe ubedi da priča istinu!!!

  19. A sta ce tebi oruzje I svim takvim govnima?Koga se bojite, kad ste cisti?

  20. Svi spominju građevinsku mafiju,farmaceutsku a niko ne spominje sportsku pogotovu fudbalsku mafiju.Ko je taj Terzić osim kriminala po čemu je poznat.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.