Terzić nakon derbija: Ovaj rezultat realno oslikava razliku u klasi između Zvezde i Partizana

Ostavite komentar


  1. Deco, ovaj mafijaš je odavno bio zreo za prdekanu, kaže vam vaša baka..osililo se to opaaasnoo, Oskar ga čuva jbg, onaj delija deran..

  2. Srpska super liga je po kvalitetu „seoska liga“. Sta je CZ? Prvak „seoske lige“. To je gola istina. Milioni evra su oprani i zavrsili u privatnim dzepovima a sve kroz pokrice da se bude prvak „seoske lige“. U ligi prvaka nista i tako ce i biti i dalje. Dogodine CZ nece ni igrati ligu prvaka. I opet samo „seoska liga“. Pola danasnjeg tima CZ ne vredi jednog Dzajica ili Miroslava Pavlovica a Terzic Interpol prica o nekom kvalitetu. Pa moze mu se. I Vucic prica o nekoj borbi za odbranu Kosova u situaviji kada je sve vec izgubio ili mozda prodao.

  3. Da,kao i razliku u klasi izmedju Zvezde i Benfike…ostale da ne spominjem,u pitanju su dve i više klasa..

  4. Takmicenje ko je gori,odnosno ko je manje los.Ili,ko je manje krao,ko je vestije oprao pare.Zanima me gde su nasa deca,sta radi omladinski pogon.Svaka cast,ali za strance ne mogu da navijam.Neka vec jednom sidju sa ledja,kupe klub pa nek im igraju i rodjake i svastike.Sa svojim parama.

  5. Terziću seti se komentara na RTS pred utakmicu Zvazda-Benfika,rekoste da je Benfika u problemima i da je to naša šansa,i šta bi ko je bio u „problemu“.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.