Zvezdan Terzić otkrio gde je otputovao Aleksandar Dragović: Nije Italija već Austrija 1foto Peđa Milosavljević /Starsport

Na spekulacije u vezi sa napuštanjem priprema Aleksandra Dragovića stavljena je tačke. Štoper Crvene zvezde jeste napustio saigrače, ali nije otputovao u Italiju.

Tvrdili su respektabilni domaći mediji, koji se često hvale proverenim informacijama, da je Aleksandar Dragović napustio pripreme Crvene zvezde kako bi se uputio ka Đenovi i stavio potpis na ugovor sa Sampdorijom.

Takve tvrdnje, na kraju, ispostavile su se poptpuno netačnima.

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, večeras je samo potvrdio ranije navedenu tvrdnju da Aleksandar Dragović neće napustiti Crvenu zvezdu u zimskom prelaznom roku, uprkos ponudama Lećea i Sampdorije.

„Na početku priprema, 4. januara, jasno sam rekao da Aleksandar Dragović ostaje u Crvenoj zvezdi, jer smo tek na pola puta u trci za osvajanje šampionske titule, a on nam je jedan od ključnih igrača. Dragović je danas dobio dozvolu kluba, da veče pre povratka ekipe u Srbiju napusti trening kamp i otputuje u Beč, kako bi posetio trudnu suprugu“, stavio je tačku Terzić na spekulacije i takozvane ekskluzive.

Dragović će se pridružiti saigračima odmah po njihovom povratku u Srbiju.

„Već u ponedeljak biće u Beogradu na treningu. Aleksandar Dragović ne ide nigde iz Crvene zvezde i ovim stavljamo tačku na sve priče oko njegovog statusa“, rastužio je Terzić sve one koji novinarstvo mere isključivo takozvanim ekskluzivama a koja se odnose na transfere igrača i trenera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari