Zvezdan Terzić: Voleo bih da se dogovorimo sa državom oko novog stadiona, u ringu smo sa Muhamedom Alijem i Tajsonom

Ostavite komentar


  1. Ti nisi doveo dobrog spica od onog portugalca ‘spreman si da prodas bilo koga,za male pare.Doveo si onog Izraelca koji je izgubio sve sto moze da se izgubi.Placali ga o svetog Petra kajganj.Surujes sam sa sobom i pricas price.Da nije Hvanga i Bukarija niyta ne bi imaoPostali smo provinciski tim ,a puno novca je uslo zadnjih godina u klub.

  2. Vas, Partizan i ostale prvoligaše treba privatizovati, a ne da živite na grbači naroda.

  3. Kako bi bilo da se kaze neka i koliki su dugovi??? Odkud ,po nekima, sto miliona duga kad su takvi prihodi??? Kud se dedose tolke pare??? Mogla bi neka nezavisna revizija da se napravi pa da se vidi stvarno stanje stvari!!!! Kako to sa tolikim dugovima moze i da pomisli da nesto zida ili je opet neka mucka, zvace se da gradi zvezda a svi cemo placati da nas niko i ne pita!!!! Sko je i od dr terzica ,mnogo je

  4. Novi stadion mora da bude blizu aerodroma , dr terzic i ostali verovatno ocekuju navalu navijaca iz inostranstva pa da se ljudi ne muce da putuju do marakane! Svi smo odusevljeni ovim proslogodisnjim igrama i osvajanjem čitavog boda pa ce navala biti verovatna u iscekivanju i drugog boda

  5. U Srbiji ima mnogo važnijih stvari od fabrike fudbala i stadiona, imamo poljoprivredu i naše poljoprivrednike koji su opljačkani a rade od jutra do sutra. Ti si poznat džabalebaroš kao i mnogi oko tebe.

  6. Kada su u pitanju gradnje novih ili rekonstrukcije stadion nema potrebe da pitas, JER CE ODMAH DA PRISTANE BEZ OBZIRA STO ti stadioni mogu da se napune 2 do 3 puta godisnje. Ko ce vam zabraniti da igrate na nacionalni stadion pa vam treba neki novi?

  7. Drzava vam poklonila, a TI da ga prodas drzavi. Idi prvo odrobijaj svoje pa kad se vratis pljackaj

  8. Ovaj čovek nije u uslovima koji živi najveći broj građana Srbije ,njegova opsesija je takmičenje u najkvalitetnijoj ligi Evrope dovođenjem igrača sa svih kontinenata ,umesto da stvaraju igrače koje bi prodavali,sada se vidi koliki nesklad je stvorio organizator te uprave .

  9. Niste se vi opekli, nego si ti manipulator, muljtor, muntaroš, kome je do Zvezde k’o do lanjskog snega.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.