Zvezdin dug o(p)staje, država ćuti

Revizorski izveštaj pokazao da minus kluba iznosi 32,1 milion evra

Ostavite komentar


  1. Nema drzava pare za zvezdu jer odlucila je da isplati zaostale plate koje duguje radnicima.

  2. Dug je ono što se evidentira kao obaveza u pasivi bilansa stanja određenog subjekta i on se ne može umanjivati ni prebijati sa potraživanjima iz aktive ili nekim drugim stavkama iz kapitala kao što je neraspoređena dobit i slicno.

  3. meni zbog 5-6 hiljada dinara duga prema EPS-u, prete izvrsiocima. Jos godinu ili dve ce Terzic da trpa svoje dzepove u Zvezdi, a posle toga prelazi u fotelju FSS.

  4. Volim Zvezdu duže od 60 godina, ai STVARNO volim i na Poljudu, i maksimiru, … na Tuškancu, … po celoj bivđoj državi !!! … ali kada vidim ovog terzića, dobijam zavijanje u stomaku !!!

  5. Ma cudi me da su tako losi rezultati kada je drzava stavila strucnjake Covica, Terzica, i naravno Andreja Vucica, da srede stanje. Nema respiratora, ljudi umiru, decu lecimo SMS pirukama ali se za budalasgine nalaze milioni kako bi dug bio sve veci a klub sve hore pozicioniran u svetu.

  6. Treba biti realan a ne pisati da bi se nesto napisalo. Pod 1 ova cifra je mizerna u danasnjem fudbalu jer prosecan igrac ekipa koje se bore za npr. drugo mesto u grupi u ls kosta oko 20 miliona transfer+4 miliona plata. Ono sto je npr. Marin igrao kosta oko 7,8 miliona samo plata. Pod 2 Zvezda prihoduje samo od evrope i prodaje igraca i tu je uzela samo oko 25 miliona po sezoni i pod 3 Zvezda sad ipak ima igracki kadar koji moze da se bori za jesen u ligi evrope dok je pre samo 4,5 godina igracki kadar bio na nivou estonske lige.

  7. Da li ste razmisljali nekad da se raspitate koliko je tacan dug FK Partizan posto se samo Zvezdin razvlaci po medijima vec deceniju i po?
    Da li to Partizan nema dugovanja ili to nikom nije zanimljivo?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.