„Orlovi“ i Krstajić surovo spušteni na zemlju

Ostavite komentar


  1. ne znam kakva je to uređivačka politika da nam dajete glupi srbski fudbal
    a žene igraju odlično…
    a vi iz danas-a ni slova?
    8. Svetsko prvenstvo u fudbalu za žene (FIFA Svetski kup) održaće se u periodu od 07. juna do 07. jula 2019. godine, u Francuskoj, u organizaciji Fudbalskog saveza Francuske i Međunarodne federacije fudbalskih asocijacija (FIFA).

  2. Sve je prosto. Prvo Kokeza ne može da bude predsednik FSS. I sve je posledica izvrnutog sistema vrednosti. Kao posledicu izbora Kokeze imamo imenovanje Krstajića za selektora, koji u momentu izbora nije imao trenersku licencu, pa je u protokolu za utakmicu ko zna ko bio selektor Srbije. I kao takav on sam sebe iznenadi i formacijom i sastavom protiv Ukrajine i da je sve normlano, a nije, trebao bi da se već u svlačionici pozdravi sa igračima, a Kokeza, koji sve vreme u loži kucka po mobilnom telefonu, koji bi trebao, da ima kućnog vaspitanja, da isključi, da odmah obavesti onoga koji ga je tu postavio, Vučića, da odlazi. Sreća što u sportu sve izađe na videlo. Na terenu ostaneš sam sa svojim bolom. Nema Tate, nema Mame. Ti i ono što znaš i možeš. A to je malo.

    1. Kao Vulin u ministarstvu odbrane… Kokeza… Samo odani mogu… Ali odani su uvek gubitnici.

  3. Od uvek u srpskom fudbalu vladaju politika i lični interesi. Kako bi opisali FSS? Šta je to, kako se postavljaju ljudi i ko ih postvlja? Čiji jeFSS?
    Treba ga ugasiti. Kao sveću.A vosak u smeće.

  4. Krstajic, Kokeza, Vučić, Šešelj, Vulin, Dačić, Maja Gojkovic itd. Propast Srbije u svemu. NapreDNO.

  5. Da se razumemo, nije sramota primiti toliko golova, pa čak i biti ponižen, u sportskom smislu od superiornijeg, boljeg, respektabilnijeg, bolje rangiranijeg,……………… protivnika, dešava se to u sportu, nije prvi put, ali pružiti tako sramnu igru, nezalaganje, bezvoljnost, neodgovornost,……….i još mnogo koječega još je stavrno mizerija. Ali sve to, s druge strane, i ne čudi ako se ima u vidu u kakvom društvu živimo, kako se i u mnogim drugim sferama ponašamo, kako radimo, koliko smo kao društvo ozbiljni i stabilni,………….i ko nam je na čelu bitnih institucija u ovom slučaju sportskih. Pravo je čudo očekivati uspeh u jednom sportu koji se deklariše kao profesionalan na čijem se čelu, pa na niže, nalaze klasični diletanti (amateri) koji su tu verovatno iz, i za sebe, nepoznatih razloga, ali ne sigurno i bez interesa. Kratko: kako sejemo, tako i žanjemo. Ne treba sada pasti odmah u očajanje, biće toga još.

  6. Da li se neeko cudi igri reprezentacije kada je vode totalni laici,Kokeza i Krstajic?Nista cudno nije zvizdanje himni,Srbija daje neskrivenu podrsku Rusiji koja je okupirala deo Ukrajine i ne samo podrsku.

  7. Antic je dobio otkaz zbog remija sa slovenijom koji je ispostavilo se kasnije bio dobar rezultat.Krstaji je trebao posle svajcarske da pakuje kofer a posle svetskog prvenstva definitivno.On je kriv za poraz od svajcarske jer umesto da cuva rezultat on je uvodio radonjica i snosi punu odgovornost.A posle 5:0 u ukrajini sa generalno dobrim timom i lud je shvatio da krstajic nije sposoban da vodi tim druge lige .Samo kod nas vlasnik pecenjare postane direktor,keramicar vodi BIA ,a krstajic bez dana trenerskog posla postane selektor pred svetsko prvenstvo.U sto volim petarde

  8. Izgubio sma opkladu sa bratom, jer sam pedvideo da će biti tri razlike, a on je rekao 4. A kako je bliži do 5. moram da ga častim. Ipak ne žalim, jer za razliku od njega, čim smo primili gol isključio sam tv. Kada sm na poluvermnu video da su dali dva gola, javio sam se bratu da mu kažem da će dobiti opkladu, jer će ovi dati još dva gola, a ako žele i više. Znajući kako je igrao Ševčenko: loptu oduzeti žustrom statom od protivnika, pa svi trkom prema protiviničkom golu da bi mogao jedan od njih da da gol. Pašće Kekeza i drugi Krstajići tek kada nekada padne Vučić i njegovi Vulini i Dačići. Nogomet u svim državanm odražva stanje vladajuće svesti u toj državi.

  9. Zar ovaj sport dosadasnjim rezultatima nije zasluzio da vaskrsne i da mu AV nasim parama izgradi stadione! Onda ce odgovornim za unistavanje srpskog fudbala savest koju sada nemaju naloziti da podnesu ostavke i uzivaju u plodovima svoga bezobrazluka.

  10. Jeste li baš sigurni da će Krstajić da ode? Pa zna se ko je postavio i Kokezu i njega!

  11. FSS: jedno od omiljenih crnogorsko-kriminalno-funkcionerskih utočišta!

Ostavite komentar


Sport

Rafael Nadal doneo bitnu odluku za kraj leta 9

Rafael Nadal doneo bitnu odluku za kraj leta

Španac Rafael Nadal ove nedelje učestvuje na turniru u Baštadu, uskoro ga očekuju obaveze na Olimpijskim igrama, a krajem avgusta gledaćemo ga i na poslednjem Grern slem takmičenju u sezoni.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.