Francuska: Poznati kuvar smatra da je restoran bezbedniji od kuće

Ostavite komentar


  1. Kuvar je u svojoj kuvarskoj školi verovatno učio mikrobiologiju, epidemiologiju, a posebno je izučavao viruse.

  2. „Danas je bolje jesti u restoranu koji preduzima mere opreza nego kod kuće, gde morate da idete u supermarket gde svi dodiruju voće i ne nose maske“, rekao je Dikas za Frans pres.
    Za ovo bi čovek mogao biti u pravu. Ali meni su smešne ove pregrade od akrilnog stakla koje sad sve više postavljau na stolove u kafićima i restoranima. To ničemu ne služi jer kad dvoje sede za istim stolom, u 99% slučajeva su zajedno i došli u restoran. Koja je svrha razdvajati ih pregradom u restoranu, ako su pre toga ko zna koliko dugo zajedno hodali jedno blizu drugog?!
    Mada, ko zna, možda ćemo odsad i promeniti navike, pa više nećemo ni odlaziti zajedno u restoran, nego će biti „vidimo se u restoranu X, prepoznaćeš me po tome što sedim iza pregrade broj 27“.

Ostavite komentar


Svet

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.