„Ide kao alva“: Sarajevsko Oslobođenje o prodaji Vučićevog sendviča u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Bravo za ideju, ipak ima dosta ljudi koji kupuju i jedu parizer. Pa vi nastavite da se sprdate sa hranom.

  2. Mogli bi oni malo da drže nosnu svom dvorištu. Šta, oni nemaju svojih problema? Inače, taj predsednički sendvič je super. Za sto dinara đaci, studenti i radnici mogu fino da doručkuju.

  3. Parizer ovaj inovator moze da uvrsti u svoj meni .Moji prijatelji i ja spremni smo da budemo dobavljaci navedene inovacije za Malog i Momirovica posto to i zasluzuju da ne razmisljaju sta ce za dorucak ili veceru.

  4. Vucic je preporucio parizer podrihusu, ali na snimku se videlo da je bio zgadjen i da ga nije ni okusio. Jos jedna u nizu njegovih cobanskih prevara !

  5. Zvao me je lokalni “tajkun“ iz mog mesta i kaze da je kupio ovaj Vucicev parizer od 3% mesa(isto kao i cenzus koji je dao politickim partijama,svojim pajtasima)da nahrani macke.No,vidi vraga ni jedna od njegovih 5 macaka nije htela ni da ga pogleda,kamoli okusi.Cak ni macke iz komsiluka nisu to htele da probaju.Onda je sve to izrucio u splacinu za svinje.Svinje su(kao inteligentne zivotinje)jednostavno prevrnule korito…..naravoucenije za narod-Cuvajte se ovog plasticnog parizera jer cete kasnije,u penziji,skuplje placati lekove nego sto ce vam penzija biti velika.

  6. Kad bi se takav sendvič samo malo zapekao i podgrejao na gril pekaču još bi bio bolji i ukusniji, ali ozbiljno.

  7. Ja sam jeo svakakvo smeće, ali me je žena prevaspitala logikom; bolje 80 grama kvaliteta, nego 200 nečega što niko osim tehnologa u fabrici ne zna sastav. Volim pileći parizer, ali Poli. Volim i Tirolku, ali Famisovu po originalnom austrijskom receptu. Sve što košra manje od 800 din kilo je smeće.

  8. Umjesto da se poveca standard stanovnistva, poruka je jedite jeftin parizer, jer ce vam biti jos gore ako uopste prezivite.

  9. Da je njegov otac imao parizer u bosni ne bi dosao u Beograd.A on od devedesetih do dan danas preko pokitike se obogatio pa sad jede kavijar i pije skupa vina.

  10. Botovi su navikli na ovaj parizer. Za bolje ne znaju, samo to jedu dest godina i sviđa im se. Nahvaliśe ga ovih dana onoliko…pa dobro, svakom svoje. Za dobru svinju nema loših pomija.
    Ja bolje kupim 300 grama prave prśute i platim otprilike kao pola kile sveźeg mesa. To mom sendviĉu daje izuzetno lep ukus i aromu, a joś i znam śta jedem, meso je. Ne stavlja se mnogo, dva tri reda tanko seçeno uvr’ glave, jer je slano, da ne skoĉi pritisak a staviti viśe je neukusno, nisam iz gladi utekla pa da stavim sve to u dva sendviĉa….i onda to imam za sendviçe otprilike za nedelju dana. . Pošto živim od male penzije (ispod proseka), nisam tako bogata da kupujem jeftino pa onda da bacam. Kad i ako ne budem to mogla, uvek će biti ‘leba i masti, domaćeg ajvara ili pekmeza za na ‘leba. To nas je od’ranilo i šta nam fali? Samo đubretom se stvarno nikad nismo hranili ma kako siroti bili pa zaśto sad da poĉnem?
    Zato botovima ostavljam i onaj moj deo “ parizera“ sa 3% “ mesa“ od kljunova, hrskavice, pilećih nogu i kožure i ostalog đubreta, kad im se sviđa neka se slade. Lep pozdrav dragi botovi i prijatno.

  11. Svi negativni komentari od ovih ljudi sto su zaista ubogi. Ali ne u novcaniku. Pokondirene tikve. Da li vas neko tera da jedete parizer. Ne. Eto ima i prsute. Dosadni vise sa tim parizerom. Menjajte temu.

Ostavite komentar


Region

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. decembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.