Ada Huja postaće novi "Beograd na vodi"?

Traži se i mišljenje struke i urbanistički konkurs na kome će arhitekte predstaviti ideje za uređenje novog kompleksa u drugoj polovini godine

Ostavite komentar


  1. Aferim, pa će gradski dunđer da vezuje Karićevu jahtu ispod terase, ko u Budvu na vodu. Propade Biograd na vodi?

  2. TO NEOBORIVO ZNAČI,PO REČIMA,,GLAVNOG ARHITEKTE,, ,,IZABRANOG,,, S ONAKVOM,LICENCOM,,DA,,REŠAVA,, PROBLEME,, BEOGRADA,, DA JE ZA,IGRADNJU,,BEOGRADA NA VODI NIJE UOPŠTE NI KORIŠĆENO MIŠLJENJE STRUKE,.NEGO,,VELIKOG MOGULA,SRBIJE,,I,,INVESTITORA S,CELIH,,22000 EVRA,,ULOGA,,NEJEGOVOG ,,VRLOG,PRIAJTELJA ,,REGISTROVANOHĐG,,VEĆ,,PAR DANA PRE,,OBJAVE,,GRADNJE.SJOŠ UVEK NEOBJAVLJNIM,,SITNICAMA,,KOLIKO U OVAJ,ISTORIJSKI,,PODUHVAT ULAŽU,,DOBROVOLJNO,,BEOGRAĐANI.Aferim bratijo,,nema Vam ravna u Svetu,naučili ste da,,vodite,,mutljavine gd GDE GOD SE,,TRUDITE,,.I POTEMKIN VAM BI LIČNO ,,SKINUO,KAPU,,.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.