Apel univerzitetskih profesora odbornicima: Odložite plan detaljne regulacije za Makiško polje

Ostavite komentar


  1. Ovo što političari, zagadjivači i pljačkaši spremaju za Beli Grad je ekološki genocid. Za našu decu!

  2. Sada su našli da upućuju apel kada se nadljudskim snagama borimo protiv pandemije i kad samo što nismo ušli u zlatno doba.

    1. Ovim neodgovornim a pohlepnim siledžijama NE SME da se dozvoli da rade šta hoće!!! Koju vodu piju stanovnici Beorada? Zar samo profesori reaguju? Gde su ostali? Kad se sve upropasti, kasno je?

  3. Ako nazadnjaci uspeju u ovoj svojoj destruktivno-pljackaskoj nameri, posle njihovog konacnog pada treba ih sve poloviti, oduzeti svu imovinu radi kompenzacije steta, a njih sve osuditi na dozivotnu robiju sa prinudnim radom, dok ne isplate neki minimum steta…

  4. Možete da apelujete koliko hoćete. Odbornici nisu tu da misle svojom glavom i njih ne interesuju kakve će posledice izazvati njihove odluke po građane Beograda. Oni su tu postavljeni po nalogu SNS stranke i zastupaju interese tajkuna ( Karića) , koji će se već odužiti čelnicima SNS stranke. Odbornike samo interesuje da budu poslušni prema stranci, a onda mogu da se nadaju republičkoj skupštini, pa tu onda dolaze razni upravni odbori i biće za njih parica koliko hoćeš. Štetnost njihovih odluka po građane, to u opšte njih ne zanima, oni samo brinu o interesima partije a preko partije ostvaruju svoje lične interese, o čemu oni samo i brinu.

  5. Ako samo devet profesora vidi opasnost za vodosnabdevanje Beograda zbog izgradnje nekoliko miliona stambenog i poslovnog prostora, onda možemo mirno da spavamo.

  6. Pitanje za sve te profesore, gde su bili prethodnih 50 godina da predloze vlasti da otkupi tu zemlju od privatnih vlasnika, kao sto sam i ja i kome je bilo zabranjeno da koristi svoju zemlju! Neka je drzava otkupi i onda je cuva kao vodoizvoriste!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.