Bastać: Taksi mafija hara Beogradom

Ostavite komentar


  1. Sramota ko nas sve vozi I nas I nasu decu . Svaka cast za Sta radite bre koji u ovoj kampanji razmisljaju bas o svemu I dominiraju trenutno !

  2. Taxi mafija je jedna od najorganizovanijih skupina koja nanosi nemerljivu štetu ovom gradu. Nadam se da će još neko, osim Bastaća, da se pozabavi ovim problemom.

  3. Ovaj covek ima moj glas, cimao se i glumio stranca da bi pokazao da su taksisti veliki prevaranti kao sto jesu i sada je to javno.

  4. Nikola,Bastac ima i moj glas,tim pre sto sam taksista i poznajem problematiku. Medjutim,nisu svi taksisti prevaranti,vec su vecina casni i posteni radnici. Na zalost,uvek je ta losa manjina upadljivija od normalnih i postenih ljudi.
    Promena zakona i oduzimanje vozila jedini je nacin da se spreci ovaj kriminal. Tretirati ih kao kriminalce posto oni to i jesu.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.