Bastać: Večiti zamenik planira da otme SRPC „Milan Gale Muškatirović“

Ostavite komentar


  1. Da obustavi izgradnju i da odloži – to su formule politike Bastaća. Tako bismo daleko dogurali.

  2. Evo ga ovaj strucnjak sto opstruise radove, sto koci da se grad razvija i pokusava da napravi razdor u narodu, ali neka- neka navlaci gnev na sebe.

  3. Bastaca vec gradjani pocinju da sazaljevaju zbog nedostatka pameti i zbog glupih izjava.

  4. Bastac je odavno izgubio pojam o cemu govori, zaslepljen zeljom da unisti Beograd.

  5. ahahahaha
    a ne kaze koliki je dug sportskog centra i koliko je on ostetio gradjane

  6. Sram te bilo , kako mozes da pricas o otimanju? Kada vec iznosis stvari i informacije , iznesi nam informaciju koliki je taj dug? Koliko je opstinska vlast zaduzila opstinu i SRPC? Na kraju krajeva zasto se brines za bazen kada imas onoliko more u Crnoj Gori?? :))))

  7. Zasto je Bastac potrosio novac , tacnije 50 000 000 za koje je podigao kredit da plati komunalije? Gde je taj novac? Evo gde je: 2016. Mart. Pred pocetak kampanje ,Bastac podize kredit i taj novac iz SRPC koristi u svrhu kampanje. Nema na cemu Mare mi sada vracamo taj kredit.

      1. Koliko ti ne znas nista. Tu informaciju mozes da procitas na sajtu opstine, kada je Bastac obrazlagao zasto uzima kredit .

  8. NMN svima vama je BASTAĆ na pameti, molim vas osvrnite se i pogledajte malo dalje od nosa ne radi vas radi pokolenja koja dolaze .

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.