Bata Živojinović dobija ulicu na Crvenom krstu na Vračaru

Ostavite komentar


  1. A Mirjana Markovic?!?!?!A Todorovic Zoran a.k.a. Kundak,?!?!?!A Marjanovic Mirko?!?!?!A ostale perjanice Milosevic Slobodana?!?!?!Nije lepo da ih delite po zaslugama nakon smrti.

  2. Možda ulicu treba dati i njegovom sinu Miljku, koji je unesrećio desetine ljudi, dok je „rashodovao“ jedno gradjevinsko preduzeće i, verovatno, uzeo dobru „pikslu“, koju sada krčka negde po svetu. Kako Miljku, ulicu treba dati i njegovoj ćerci koja je već PETNAEST GODINA, ambasador R. Srbije na Kubi, gde neumorno štiti interese Srbije?! Ako ništa drugo ulicu joj treba dati što se „pržila“ svih tih godina u vreloj i vlažnoj Havani. Mislim da je ona rekorder i da takva praksa nije zabeležena čak ni u S. Koreji. Valter je odbranio Sarajevo ali, čini mi se, nije mogao da odbrani sebe.

    1. Bata je bio veliki glumac.
      Kada je sin bio mobilisan i kao vojni rezervista ’91. doveden na odbranu mosta na Dunavu u Bogojevu, brzo je vraćen ‘u bazu’. Rat je ipak bio rezervisan za tuđu decu. A patriotizam ćemo da širimo u Skupštini. Lakše je tamo.

  3. Dakle, smesno…..Cast Bati i svim ulogama, ali ulica…..Pa dajte je onda i Sokicki, Draganu Nikolicu, Mileni Dravic, Samardzicu, Mandi…..A sta ocekivati od debila.

    1. Manda ce sigurno dobiti, jer je bio u julu(Julinov partijski kolega), Samardzic zbog funkcije u ck i pups-u takodje, a za ove ostale ima vremena…

  4. ulicu na crvenom ksrtu treba da dobije dragan nikolić koji je tamo i rođen,a bio je omiljeni glumac svih generacija.bata bi pak mogao da dobije neku ulicu u kini

  5. SRPSKA POSLA
    To je velika sramota za Srpski narod. Taj Bata nije bio ništa drugo nego jedan veran komunistički sluga. To je taj srpski-državni glumac koji za ceo život nije uspeo da napravi nijedan svetski film. To su drżavni glumci koji rade za platu i podržavaju svaku vlast. Oni stavljaju prazne rupe na drżavnoj televiziji. Nebih o tome, ne volimo se….

    P.Sajdžo Bogutovac

  6. To je bruka za Batu. On zaslužuje mauzolej pored „Svetog Save“.
    P.Nikadseprekrsionuje.

  7. Al’ me mrze ovaj „Danas“!?
    A ko mene mrzi, mrzi i Srbiju.
    Molim da ovo objavite.
    P.Sajdžo Bg

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.