Beograd danas drugi grad na svetu sa najzagađenijim vazduhom

Ostavite komentar


  1. Lepa slika. Bolje više filtera nego svetlećih ukrasa…. Omogućite narodu da kupi maske, majkama da ostanu uz decu , da deca ne idu u škole i vrtića dok ovo ne prođe.
    Dajte redovna merenja, na svim medijima.
    Niš je sinoć imao AQI veći od 300

    1. Niko nista ovde nece poboljsati. njima odgovara da neko strada od zagadjenja. Ako je mladji od 65 godina, tim bolje. Jedan potencijalni penzioner manje, jedno radno mesto oslobodjeno , eto hvale za predsednika. Sve ce uciniti da nas istrebe, da ostanu sami,mocni….

  2. Samo „Danas“ piše o ovom zagađenju u kom se gušimo. To je velika sramota za medije u Srbiji. Kao da se zaboravilo i da se kod nas o svemu priča 2-3 dana, ali problem je i dalje tu. Podseća me na onoga ko je išao po pruzi i kada su ga upozorili da ide voz on je okrenuo glavu na drugu stranu u stilu ne vidim problem – nema ga. Tako i mi sa ovim zagađenjem, okrećemo glavu, ali će nas ipak „udariti“. Ceo Beograd je u nekoj plavoj izmaglici. Od dima ne može da se diše.

    1. Samo svaki četvrti beograđanin da izađe na ulicu, dovoljno je da se sruši svaka odnarođena vlast. Ljudi iz unutrašnjosti nemaju ni za kartu do Beograda.
      Tako da mi vas beogradžana žao ko lanjskog snega.

  3. ‘Prema podacima sajta airvisual’
    A, da se malo pohapse ti urednici ‘sajta airvisual’ zbog sirenja neistina i panike?

  4. Znate šta je paradoksalno? Što ova vlast tvrdi da u Beogradu sve što radi, radi zarad povećanja broja turista, a onda u Srbiju dovede prljavu industriju iz Kine i zagadi vazduh. Pa ko je lud da dodje u najzagadjeniji grad na svetu i tu ostavi svoje pare!?

  5. Posto je Srbija uglavnom navikla da u svemu bude medju poslednjim zemljama u Evropi i svetu uspeh je sto je njen glavni grad drugi po zagadjenosti vazduha nije poslednji, sto je za pohvalu,naravno kad bismo se zezali.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.