„Beograđanka“ ima novog vlasnika

Ostavite komentar


  1. Jos jedna sns otimacina! Debelo ce vesic da odgovara, uz vucica, naravno, za unustavanje i pljacku Beograda!

    1. Bravo Teodora ! Samo ne znam zašto se ne objavljuju moji komentari, kada argumentovano pominjem Vučića u negativnom kontekstu.

          1. I na ovom portalu, kada se pomenem sns-sekta, lazna pandemija i t.d. komentari se neobjavljuju? Nisam iznenađen???

      1. Dobro, prodata ispod cene, što bi rekli ispod tezge! A da je prodata po višoj ceni, onda bi se mnogi zapitali gde je novac završio? ??
        A pitaju se i sada i stvarno ne razumem zašto se u opšte pitaju, kad novac neće završiti u njihovim niti u džepovima poreskih obveznika !!!
        Okreni,obrni samo mlate praznu slamu !
        Zašto?

  2. Kako je lepo ne raditi ništa, čekaš da vidiš šta drugi rade i onda zanovetaš. Za zgradu kojoj je potrebna dobra rekonstrukcij ovo je prevelika cena

    1. Mislis ne raditi nista od 1974?
      Prevelika cena je najstroziji centar grada za 860 evra po kvadratnom metru?
      O cemu ti covece pricas?

      1. Tamo je cena oronulog stana u još gorih zgradi 2,5-3 hiljade €. Siva faza na NBG ili Zvezdari košta toliko. Pljačka i buduća nova afera SNS.

    2. Ma nemojte. Prevelika cena je 860 eura po kvadratu na najboljoj lokaciji? Kako to da se oronuli stanovi na toj lokaciji prodaju bar po duplo vecoj ceni? Sramota sta pricate. Pa da ste i bot, sramota!

  3. Sve, sve, ali kako ste mogli da stavite onak bednu fotografiju? Zgrada je kao toranj u Pizi.

      1. Poprilicno je slično bilo i sa zgradom CK. Oštećena u bombardovanju, nemoguća rekonstrukcija samo prodaj da dok se sama ne sruši. Onda je prodadose, gazda je nasminkano i od milionera postao milijarder…. Ne vidim da su prethodni bili pošteniji od ovih a sumnjam da će budući biti ista bolji….

        1. Zgrada CK imala je ostecenu antenu na krovu jer je f-16 vrlo precizno gadjao. Nikakvo drugo ostecenje nije imala.
          Inace za tvoju informaciju ta zgrada je toliko ukopana i predimenzionisana u temelju da je prakticno nije moguce pomeriti.

  4. Mene ta zgrada uvek asocira na Studio B i Duska Radovica. Pitam se sta bi on danas rekao za (ne samo) ovu prodaju. Pa ono njegovo vreme je bilo nevina idila u poredjenju sa danasnjim kosmarom!

  5. Ovo je smešna cena. Zanima me šta je bilo sa INEX zgradom u centru Beograda, koju je grad Beograd kupio 2009. iz svog budzeta. Da li neko zna, je li i dalje služi gradu ili su je ovi nazadnjaci prodali u međuvremenu ? Hvala na odgovoru.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.