Budžet Beograda posle rebalansa 134,7 milijardi dinara

Ostavite komentar


  1. vesicu prosetaj periferiom beogrda pa ces da se zadivis koliko steuradili sram da vas bude

    1. Zbog „periferije beograda“ je Stradija ostala prazna, jer je bolje biti „zadnji u gradu“ nego „prvi u selu“. Od Brozove „osme ofanzive“ kada je u periodu 1944-48 naseljeno 350000 „zaslužnih boraca“ decenijama jedino gde se povećava broj stanovnika je Beograd u kome i dalje ima 914000 zaposlenih u izmišljenim institucijama agencijama preduzećima u kojima decenijama biroratsko partijske bande plačkaju celu Srbiju. Kada se na to doda 406000 penzionera koji koštaju Srbiju ~50 miliona dolara godišnje samo za besplatni prevoz a za koje se ne zna šta su radili u gradu bez industrije ali sa birokratijom, logična je migracija – preseli se u Beograd da ne radiš ništa i zaradiš penziju

  2. vesicu, nije ti Beograd tvoj deda ostavio u amanet da bi imao drskosti da samog sebe ocenjujes za to kakvi su rezultati, kao da ti je Beograd privatna svojina. Licemeru, osim sto se nalupeta od gradskog prevoza do povecanja zaposlenih koje se odnosi na sns neobrazovane poslusnike, ne rece koliko si izdvojio za jelku i ukrase, pored kiceraja koji ces da napravis od Beograda kao i svake godine usled nedostatka smisla za estetiku i rugla od ‘ukrasa’.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.