CLS: Stanje u GSP Beograd sve teže zbog ogromnog odliva vozača

Ostavite komentar


  1. Da ima u Beogradu i svim vecim gradovima po Srbiji vise lepih tramvaja (najlpesi su oni zeleni iz Bazela sa onim divnim prozorima i sedisitima i u njima ima najvise mesta ne mogu se porediti sa onim iz Spanije jer se tamo ne otvaraju prozori a klime ko zna kada se ciste i da li se ciste ) mozda bi bilo mnogo bolje , stice se utisak da je tramvaj najidelanije gradsko prevozno sredstvo, jedino pitanje je koliko se trosi struja sa njima ali i benzin se trosi za autobuse i jos zagadjuje okolinu .

  2. Imam patent za takve poslodavce ,radnik se zadržava u firmi samo platom.

  3. Sva sreća da imaju 6 stalno zaposlenih grafičkih dizajnera…a to je samo vrh ledenog brega.

  4. Koliko treba da se zaduzi preduzece da bi ga u stecaju kupio jos jedan bata,ili batin kum?Pa onda obnova voznog parka sve na kredit ,ali drzava da garantuje za novog autoprevoznika,jer ce.drzava i vratiti taj kredit

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.