Čučković najavio rekonstrukciju četiri ulice u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Katastrofa!
    To znači po godinu i po dana po ulici, sudeći po dosadašnjim vesićevim „rekonstrukcijama“ od kojih neke ni posle više godina nisu završene.
    Pa kad se dodaju podizviđači i ošljarenje i u radu i u materijalu, po završetku tih „rekonstrukcija“ odmah slede popravke, a posle njih nove popravke i tako u nedogled.
    Uzgred, pre desetak godina Maksim Gorkog je cela bila raskopana više meseci i „renovirana“. Ulica Gospodara Vučića vapi već decenijama ta rekonstrukcijom, ali pravom – ne sns „rekonstrukcijom“.
    Videćemo da li će jadni Čučković, „stručnjak’ koji je aktivno učestvovao u poplavi Obrenovca, uvažiti činjenicu da ova ulica nosi isto prezime kao i predsednik sns, pa će smanjiti stepen ošljarenja i kradje u ovoj „rekonstrukciji“.
    Kako bilo, Vračarci su nadrljali i platiče veliki ceh svojoj tradicionalnoj opozicionoj orijentaciji.

  2. Ne znam… nisam normalan. Otkud ova lucidnost, „vladanje materijom“, stručnost… Iz pravca Obrenovca, fokusira centar Beograda? Može li javnost imati uvid u njegovu imovinsku kartu?

  3. Karađorđeva još nije završena a stigla je za rekonstrukciju ponovo…

  4. Ulica gospodara Vučića u prioritetu. Ovaj je novi najtalentovaniji.

  5. Bravo za rekonstrukciju Gospodara Vucica nadam se da ce tu biti podignut spomenik velikom Vucicu nasem gospodaru

  6. Ne popravljajte ništa, ako Boga znate! Sve što ste dotakli, još je gore!

  7. Poštovana gospodo, hvala vam za rekonstrukciju ulica ali molim i da saslusate nas predlog da se mala, vracarska ulica Hadziruvimova pretvori u pesacku zonu. Ulica ima drvored, park a pretvorena je u pravi parking. Mi stanari ljubazno molimo da se razmotri nas predlog.

  8. „Nemojte ljudi ko boga vas molim“, nađite sebi druge zanimacije daleko od građana i njihovih mesta…

  9. On ne poznaje grad ili se s nekim razlogom fokusirao baš na ovaj kvart

  10. Molim vas da uzmete u obzir i Juzni bulevar, potez od Maksima Gorkog do Grcica Milenka, trotoari ne postoje, dete u kolicima guram po ulici gde je veoma prometan saobracaj.

  11. Sa lica mesta: Za početak (u Gospodara Vučića street) 20-30 litara farbe za obeležavanje parking mesta, ostalo na „pauk“ ili neka parkiraju po dvorištima i stanovima da se trotoar pod hitno oslobodi za pešake. Na dalje (još uvek ne košta ništa) dobacite par komunalnih policajaca i uvećajte kazne za sve vlasnike kuca koji misle da fekalije ljubimaca oplemenjuju postojeći ambijent. Tek onda ide kilava tj prastara infrastruktura kakva sigurno neće izdržati stihijsku, neplansku gradnju, pogotovu na Pašinom (Lekinom) brdu tj trpanje višespratnica a pretpostavlja se da je još na snazi urbanistički plan do kakve se spratnosti može ići u gradnji. Međutim ko se sprema za rekonstrukciju i kakva se do sada „rekonstrukcija“ Beograda ( da je samo Beograda) odigrala,razloga za zebnju ima napretek.

  12. Obezbedite gradjanima vodu, a rupa ima toliko po gradu da za narednih deset godina necete moci zakrpiti.

  13. O, ne.. Da li ce i on raditi po principu kocka po kocka, pa preslagivanje i tako redom ili cemo dobiti i neki novi geometrijski oblik?! U svakom slucaju u gospodinovu strucnost ne sumnjam, ipak dokazao se i pokazao za vreme poplava.

  14. meni je vise ok da se daju pare ljudima koji zele da ih uzmu iz budzeta posteno nego da se zatvore ulice na 10 godina

  15. Pa naravno rekonstrikcija deugi naziv za kradju para iz budzet jel firme koje rekonstruisu od brata stika bake a sirijo hvala na ovcama .

  16. Dusko Radovic je otprilike reka da Beograd grade oni koji ga ne vole. I, onda onaj iz Kragujevca, ovaj iz Obrenovca, komanduje im onaj iz nekog sela kod Bugojna porastao u nekom od blokova sa N. Beograda i sa navijacima Zvezde, ispileo ispod Seseljevog sinjela..nek ti je sa srecom Beograde.

  17. Pa sta rekonstruisete u ulici Neznanog junaka? Tamo samo nicu zgrade i saobracaj je ionako usporen a da se prosiri nema gde. A Teodora Drajzera se rekonstruise svake godine,kozmeticke popravke a sustinsku stvar prosirenje kolovoza niko ne radi.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.