Čučković objavio gde će biti preseljen Zoo vrt

Ostavite komentar


  1. I treba da ga izmeste. Grozan, prljav, nehuman, skučen prostor za jadne životinje koje tamo obitavaju. Zoo vrt je umanjeni prikaz Bg vrta. Siv, dosadan, sa otužnim stanovnicima koji žive u kutijama.

  2. Super dace stancice za 40 porodica od po 30 m2 a uzece na Kalemegdanu parcelu od hiljade kvadrata za oblakodere od Po 100 m2

  3. Ima bitnijih stvari da se rese. I ovo menjanje nije neophodno. Kao i Železnička stanica sto je promenjena u zabiti deo Beograda, umesto da je ostala u centru, zbog stranaca i svi prevozi ka krajevima Beograda. Bože, ne verujem. Kad se menja, menja se na bolje, a ne na gore.

  4. Dva menadžera koji su upropastili dve beogradske opštine. Jedan najmnogoljudniju, drugi najbogatiju. U prvoj prenaselio pesak, u drugoj ruše EPS i grade kružne tokove. Sada došli u „Beogradski šanac“ pa bi ba razvaljuju.

  5. Cuckovic je odgovoran za poplave u Obrenovcu I pogibiju svojih gradjana,a sad zeli da Zoo vrt smesti na plavno deo,na Adu da I zivotinje stradaju.Boze pomozi,Novaka Djokovica za gradonacelnika,da otera ove mrzitelje Beograda I tradicionalnih lepota starog grada

  6. E moji Beogradjani, jadni li ste!Cuckovic, sredio Obrenovac, pa sad uređuje Kalemegdan! Pozdrav iz centralne Srbije!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.