Da li ste vozili automobil na ledu: Besplatna zimska atrakcija do kraja februara u jednoj beogradskoj opštini 1Foto: Beoinfo

Popularni automobili na ledu, takozvani “ice bumpers” od nedavno su prava zimska aktrakcija, jedinstvena u Srbiji, na klizalištu Sportskog-rekreativnog centra „Ljubomir Jovanović Gedža“ u Mladenovcu.

Ova vrsta zabave uveliko je rasprostranjena u svetu.

Predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić, u izjavi za TV Mag rekao je da su se svi potrudili da se izađe u susret najmlađima i da će klizalište biti otvoreno do 1. marta.

On je dodao da opština nastavlja da ulaže u infrastrukturu namenjenu deci. Iz budžeta grada opredeljena su sredstva za osam dečijih igrališta u mladenovačkim mesnim zajednicama.

„Činimo sve da naša deca budu vesela“, dodao je Glišić.

Na klizalištu Sportskog centra ove sezone realizovana je besplatna škola klizanja za mladenovačke osnovce, uz organizovan prevoz učenika. Školu klizanja pohađalo je 1.420 učenika, saopšteno je iz ove opštine.

Termini

Termini rada klizališta su sledeći: od 10 do 17 časova – besplatno klizanje, od 17 do 19 časova – besplatni automobili na ledu i od 19 do 23 časova – klizanje dvesta dinara za sat vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari