Predsednik Privredne komore Beograda Milan Janković i članovi Upravnog odbora Poslovne škole za odnose s javnošću dr Predrag Vujović, dr Tijana Mandić i Milorad Jović dodelili su diplome i sertifikate polaznicima 38. generacije Poslovne škole za odnose sa javnošću.


Nakon dva semestra edukacije, diplome i sertifikate Poslovne škole za PR stekli su PR-ovi Galeb Grupe iz Šapca, VIP mobile, Stylosa, ICM Electronicsa, Alpod Flooring iz Novog Sada, Marfin banke, Simexa, Trimo inženjeringa, STC „Zlatibor“, Ministarstva finansija Srbije, Republičkog zavoda za sport, Matematičkog fakulteta, Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, Instituta za multidisciplinarna istraživanja, ansambla Kolo, novinari više medija i PR-ovi nekoliko agencija za odnose sa javnošću.

Predsednik PK Beograda Milan Janković naglasio je da među bivšim polaznicima ove obrazovne ustanove danas ima ministara, direktora, vlasnika PR agencija, glavnih urednika medija, kao i drugih javnih ličnosti.

Poslovna škola za PR u Beogradu već 17 godina doprinosi afirmaciji ove oblasti i kvalitetu kadrova, obrazujući stručnjake za odnose sa javnošću. Do sada je, prema međunarodno priznatim standardima International Public Relations Association, više od 1.800 ljudi steklo znanja iz odnosa sa javnošću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari