Javno komunalno preduzeće Parking servis počelo je četvrti ciklus akcije o bezbednosti dece u saobraćaju „Đaci vas mole, usporite pored škole“.


Polučasovnom edukativnom predstavom, prvacima osnovne škole „Vladislav Ribnikar“, predstavljene su osnove ponašanja u saobraćaju.

Boban Kovačević, generalni direktor Parking servisa istakao je važnost bezbednosti dece u saobraćaju, zbog čega je Parking servis i pokrenuo ovu akciju, koju su nesebično podržali Grad Beograd, Uprava saobraćajne policije i mediji, bez čije pomoći akcija ne bi imala efekta.

Osim predstavnika JKP Parking servis i saobraćajne policije, đacima se obratio i naš legendarni vaterpolista Aleskandar Šapić, pomoćnik gradonačelnika Beograda.

Šapić je istakao je važnost edukacije najmlađih, a naročito đaka, u čemu akcija Parking servisa ima važnu ulogu.

– Grad brine o bezbednosti dece u saobraćaju, zbog čega i podržava sve akcije koje tome doprinose – rekao je Šapić. Zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije za grad Beograd, Nedeljko Munjas, rekao je da je saobraćajna policija u prethodnom periodu sprovodila mere pojačane kontrole saobraćaja ispred 68 osnovnih škola u centralnim gradskim opštinama, kao i 12 u prigradskim delovima Beograda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari